Lucia – ett ljus i mörkret

Trevlig Lucia på er allihop!!! För oss som inte fått chansen att uppleva ett Luciatåg live i dag finns nu ett alldeles magiskt alternativt till TVs Lucia (som visserligen avnjöts ihop med glögg, lussekatter och levande ljus i morse), förmodligen den vackrast Lussefilmen nånsin av Jonna Jinton.

Jag låter med flit bli att bädda in YouTubefilem här för jag vill att ni ska gå till Jonnas egen sida i stället. Hon är väl värd alla besökare hon kan få och ni som missat Jonnas blogg är väl värda att få uppleva magin i hennes bilder.

Det här inlägget postades i Allt möjligt, Prat och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Lucia – ett ljus i mörkret

  1. LadyNight skriver:

    Oj. Dit kommer jag verkligen att återvända. Tack för tipset! :D