China Glaze Optical Illusion – Nytt försök

Jag lovade ju att testa China Glaze Optical Illusion igen med nytt underlack och i går hade jag t.o.m turen att kunna fota lite i solsken (=femte dagen i December med ens den allra minsta lilla solglimt, det har varit MÖRKT) och då får Optical Illusion tränga sig före i kön framför julaftonslacket. (Mycket för att kompensera för dom där eländesbilderna).

China Glaze Optical Illusion - utomhus solsken

Precis som jag hade hoppats på uppförde sig Optical Illusion hur snällt och trevligt som helst bara det fick ett icke-knäcksmetstjockt underlack. Inte det allra minst lilla krymp eller andra konstigheter, bara SNYGGT. Och OJ så trevligt det vara att få se lacket i solsken första gången! Glitter! Gnister! Snyggare multikroma skiftningar! Stackars kameran hade dock svårt att fokusera på naglarna pga allt glittrandet. T.o.m supermacroläget gjorde sitt bästa för att försöka fokusera på snön långt i bakgrunden för att slippa blädas av allt glittret, men se det gick jag inte med på och efter lite övertalning fick jag ihop ett gäng solbilder med fokus på rätt stället.

China Glaze Optical Illusion - inomhus, lampa, ingen blixt

Jag har valt att kombinera både solbilder, mulna blixtbilder och inomhusbilder i det här inlägget (håll musen över bilden om du vill veta vad som är vad) för att visa på dom olika multikroma nyanserna som Optical Illusion visar upp, alltifrån grönt via silver och turkosblått till mer lilatonat blått. Det gör att även om ljusförhållandena varierar och min hudfärg ibland ser lite mysko ut så är alla olika lacknyanser förhållandevis rättvisande.

China Glaze Optical Illusion - utomhus solsken

Grundfärgen är dock ljust silvergrönt med flerfärgat glitter och jag står fortfarande fast vid vad jag skrev förra gången Optical Illusion är och förblir ett LÄTT multikromt lack, vänta er inte dramatik på den fronten. En annan sak som också skiljer Optical Illusion från andra multikroma lack jag testat är att man får känslan av att hela nagel skiftar färg på en gång i stället för att lacket visar upp dom olika färgerna samtidigt. Jag misstänker att det beror på att det består av fina glitterpartiklar.

China Glaze Optical Illusion - inomhus, lampa + blixt

China Glaze Optical Illusion - utomhus solsken

China Glaze Optical Illusion - utomhus solsken

China Glaze Optical Illusion - utomhus, mulet + blixt

1 lager Seche Base
3 lager China Glaze Optical Illusion
3 lager Seche Vite

Det här inlägget postades i China Glaze, Nagellack och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till China Glaze Optical Illusion – Nytt försök

  1. Pingback: China Glaze Optical Illusion – första försöket | Fialand – Pyssel & Prat

  2. Perly skriver:

    Oh, detta lack var helt klart härligt, får nog åka med i nästa lackbeställning om minnet räcker (:

  3. Sandra skriver:

    Fint! Och tack för virkbokstipset – blev sugen på att beställa en åt mig själv :)

  4. Pingback: Nagellacksåret som gått – 2012 | Fialand – Pyssel & Prat