Blå måndag: IsaDora Mad Blue

Dags igen för Blå Måndag igen och mitt blåa lack för idag är IsaDora Mad Blue som jag köpte på rea i början av månaden. Mad Blue är vad IsaDora kallar Graffiti Nail Top, Glitter Graffiti t.o.m, och med andra ord ett krackelerande lack. Faktum är att Mad Blue är mitt allra första krackeleringslack. Jag hade liksom fått för mig att krackeleringslack inte riktigt var min grej för jag har tyckt att dom sett ganska punkiga och rockiga ut (lite som korta naglar med mörkt, avskavt lack typ) och man kan säkert hitta på många ord för att beskriva min stil men tro mig, varken punkig eller rockig skulle vara nått av dom orden. LOL

IsaDora Mad Blue - solsken

Hiittills har dock dom krackelerande lack jag sett varit i svart, vitt, neonfärger eller liknande och oftast lackats över ett svart baslack dessutom. Mad Blue däremot är ju ljusblått och glittrigt, jag reperater, blått och glittrigt, blått och glittrigt (=två av mina svagheter när det gäller nagellack) och ja, NÅN gång borde man ju testa i alla fall.

IsaDora Mad Blue - solsken

Och ja, ljusblå glittrande Mad Blue över mörkblå glittrande Silk Road, som jag råkade ha på naglarna redan, blev varken punkigt eller rockigt utan bara snyggt, glittrigt och allmängt blingbling. Helt i min smak med andra ord!

IsaDora Mad Blue - solsken

Nu tror jag inte att jag kommer rusa ut och köpa matta eller neonfärgade graffiti lack för det men om jag snubblar över flera glitter graffitis så är nog risken stor att dom kan slinka ner i kundkorgen, alldeles i synnerhet om dom råkar vara på rea.

IsaDora Mad Blue - solsken

IsaDora Mad Blue - solsken + blixt (tror jag)

1 lager Seche Base
2 lager IsaDora 746 Silk Road
1 lager Seche Vite
1 lager IsaDora 814 Mad Blue
2 lager Seche Vite

Det här inlägget postades i IsaDora, Nagellack, Nailart och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Blå måndag: IsaDora Mad Blue

  1. LadyNight skriver:

    Jag gillar blå måndagar! Eller blå tisdagar, eller blå ons…ja, hela veckan får gärna vara blå.

    Mycket grann kombo. Silk Road passade urbra som underlag. Och jag börjar vackla på glitterfronten…det trodde jag verkligen inte :O

    • Annefia skriver:

      Muahahaha! Eh… jag menar VAD KUL att du börjar tycka bättre om glitter! Jag är (ö)känd för min förmåga att kunna hjärntvätta folk på det sättet. Men utöver det så handlar det förmodligen om att du inte sett bilder på RÄTT sorts glittrigt lack innan, det är ju stooor skillnad på blått och glittrigt (=pure love) och på nått som är hysteriskt multiglittrigt eller guld/grön/röd-glittrigt. Blått och glittrigt är ju, utöver fantastiskt vackert, också nått som vi rent naturligt känner igen och uppskattar i även i ”verkligheten”, typ glittrande vatten.