Giveaway – Deborah Lippmann Let’s go Crazy

Det är inte ofta jag postar inlägg om enskilda utlottningar, oftast är det ju en bild + länk till höger som gäller i stället. Men ja, när det gäller ett lack som Deborah Lippmanns Let’s go Crazy som råkar vara ett av mina drömlack så kan jag bara inte motstå.

Giweaway hos My Nail Polish Online

My Nail Polish Online lottar ut det här ljuuuuuuvliga lacket och jag tycker ABSOLUT INTE ni ska vara med i hennes utlottning (det minskar ju min chans att vinna ju!!!) I stället bör ni sitta snällt och hålla tummarna för att JAG vinner. För visst vill ni mycket hellre se det här lacket på bild i min blogg än på era egna naglar??? Viiiiisst???!!! (ja, men jag kan väl försöka i alla fall? LOL)

Det här inlägget postades i Nagellack, Övrigt lackprat och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.