Blå Måndag: IsaDora Silk Road

Jag tyckte det kunde vara en kul idé att lacka och visa upp dom olika lack som blev mina favoriter 2012 och jag tänkte börja med IsaDoras Silk Road, det är ju trots allt blått och allt, nu när det är Blå Måndag igen menar jag.

IsaDora Silk Road - solsken

Silk Road är ett lack som jag antar att dom allra flesta redan är bekant med men det gör det ju inte mindre vackert för det. Extra trevligt var det dessutom att få se det i solsken för första gången (det säger ju en del om solfattiga 2012). Solskenet lyfter verkligen fram det allra bästa hos Silk Road. Det här är dock arkivbilder från förra fredagen när vädret var lite bättre.

IsaDora Silk Road - solsken

Silk Road är lättmålat och täcker bra men tyvärr chippar det väldigt snabbt på min naglar.

IsaDora Silk Road - solsken

IsaDora Silk Road - solsken

1 lager Seche Base
2 lager IsaDora Silk Road
1 lager Seche Vite

Det här inlägget postades i IsaDora, Nagellack och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

10 kommentarer till Blå Måndag: IsaDora Silk Road

 1. Sminkan skriver:

  Det är ett jättefint lack.

 2. Hedvig skriver:

  Oh la la! Tjusigt! Kan ju till och med få mig att börja överväga nagellack! ;)

  • Annefia skriver:

   Visst är det tjusigt? Jag ska nog komma på nått mer som kan fresta dig i framtiden. LOL Jag är erkänt bra på att kunna ”hjärntvätta” folk på det sättet. LOL (Inte just när det gäller nagellack men rent allmänt)

 3. LadyNight skriver:

  Inte jag! Det här var en ny bekantelse för mig. Snyggt var det också :)

  …måste nog ta och skriva ner det. Kära nån. Listan växter ju hela tiden.

  • Annefia skriver:

   Jooo, den där listan ja… Min växer som bara sjutton den med, fast med i huvudet. Funderar på att verkligen skriva ner den och lägga upp på bloggen.

   Silk Road är verkligen snyggt och verkar vara lite lättare att få tag på än Polar Nights som är slut överallt. Tror det fanns åtminstone 2 flaskor kvar av Silk Road när jag var inne på Kicks.

 4. Pingback: Blå måndag: IsaDora Mad Blue | Fialand – Pyssel & Prat

 5. Pingback: Nagellacksåret som gått – 2012 | Fialand – Pyssel & Prat