Depend 328

Depend 328 skulle helt klart kunna beskrivas som ett ”annorlunda” lack. Det är ett svagt gultonat jellylack fullt med… eh.. ja… hur ska man beskriva det?… oglittrigt, neongult glitter med lätt dragning åt det gulgröna hållet. Tänk er samma färg som nästan, nästan, men inte helt, mogna bananer (glömde ta en färgmatchningsbild tyvärr) och det är SOM glitterpartiklar, bara det att dom inte glittrar det allra minsta.

Depend 328

Täcker gör dom inte heller så värst vidare bra. Formulan är tjock men väldigt skir och efter tre lager och nästan 1/3 av flaskan använd insåg jag att det här nog var ett lack som passade bäst att layra egentligen och så gav jag upp och lät det få vara skirt på nageln med massor av VNL* och allt.

Depend 328

Och faktum är att jag GILLAR det här lacket, trots att det är alldeles för skirt, gult och inte glittrar, eller kanske FÖR alla dom sakerna. Det är ett nagellack som ger mig massor av associationer och när jag lackade med det var jag dessutom sugen på nått som kändes lätt och fräscht på naglarna (utan att för den sakens skull bli naturellt och tråkigt) så det blev helt enkelt väldigt rätt ändå.

Depend 328

Och ja, det här med associationer ja… Första gången jag öppnade flaskan luktade jag spontant på den, innan jag kom på att det inte var en så bra idé. Nånstans förväntade sig min hjärna att lacket skulle lukta citrusigt och gott… det gjorde det inte! Efter jag målat naglarna gick jag ut och gjorde en fruktsallad och sen frossade jag i fuktsallad varje dag jag bar lacket. Dessutom påminner både färgen och skirheten mig väldigt mycket om det allra, allra första gulgröna diset som syns när björkarna börjar slå ut, så där innan löven riktigt blivit löv men man kan ana sig till att nu.. nu… NU är det på gång! Våååååår!!! LÄNGTAR!

* VNL är tyvärr = Visble Nail Line, inte Vackert Nagel Lack

1 lager Seche Base
3 lager Depend 328
2 lager Seche Vite

Det här inlägget postades i Depend, Nagellack och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Depend 328

  1. Pingback: Första nyårslöftet avklarat! | Fialand – Pyssel & Prat