Första nyårslöftet avklarat!

En tråkig sak med Dependlack är ju att dom bara har nummer och inte riktiga namn. En annan tråkig sak med dom är att när man hanterat flaskan ett tag har man hunnit nöta bort numret och sen har man inte längre nån koll på vilket lack det är (ETT enda av mina Dependlack, 058, kan jag numret på utantill) . Därför gav jag mig själv som nyårslacklöfte att jag skulle se till att dokumentera alla mina Dependlack medan dom hade siffrorna kvar på flaskan.

Mina Dependlack!

När jag sen swatchade upp alla mina lack passade jag dessutom på att googla och studera bilder för att kunna identifiera dom lack som saknade siffror helt eller delvis och nu är jag glad och nöjd att kunna säga att jag dels dokumenterat alla lack jag hade numret kvar på (genom att swatcha dom) och dels lyckats identifiera alla dom andra. Första nyårslöftet: check!!! Ett enda lack, femman från vänster, har jag misslyckats med att identifiera (eller sexan, beroende på om man lyckas se och räkna den superskira, blekgulgröna swatchen Depend 328 som gömmer sig i bakgrunden)

På bilden är det bara swatcherna av mina Dependlack, vill ni se alla lacken får ni hojta till.

Det här inlägget postades i Depend, Nagellack och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

9 kommentarer till Första nyårslöftet avklarat!

 1. Sminkan skriver:

  klart vi vill se alla lacken! Och jag valde nog rätt färger när jag frankade lack till dig (och Honi, ni får samma) för det blir grålila och himmelsblått. :D

  • Annefia skriver:

   Okej, jag ska ta mig i kragen och fota alla. ”Alla” är ju inte SÅ många i mitt fall heller… än.

   Åååh, det låter som en helt ljuvlig kombination och ja, helt rätt gissat, precis sånna färger som jag gillar.

 2. Ann-Sofie skriver:

  Vilket bra system. Jag har inte så många Dependlack, men jag tycker de blivit bättre den senaste tiden så den kan nog bli en del såna inköpta framöver…:-)

  • Annefia skriver:

   Depend har ju priser som passar en fattg sjukpensionär och när man bara handlat i butik (Kicks i mitt fall) så är det oftast Depend som stått för det mest lockande utbudet. Men nu när jag hittat en massa andra spännande ställen att handla på blir det förmodligen lite färre Depend, men ett eller annat lär jag nog impulsköpa i sommar. Dessutom är dom ju bra om man bara ska ha lite av en färg för att använda till detaljer i nailarts.

 3. Nr 5 eller 6 =P det kan inte vara depend nr 247?
  Ser lote ut som den jag har hemma men sen kan juh färger skifta så =)