IsaDora Metal Mauve + China Glaze Prism = funky french

Vänta nu? Är det onsdag igen? Den där dagen när man ska lacka naglarna gröna och visa upp i bloggen? Oooops! Missade det IGEN! För tredje gången i rad. Jag tror det är lika bra att inse att Grön Onsdag inte är för mig. Det känns som om en temadag är vad jag riktigt hinner/orkar med + min egen nagelvårdsresa varje helg förstås. Tisdagar och onsdagar är ofta dåliga dagar för mig dessutom när bloggandet kan bli lidande. Så glöm Grön Onsdag, här kör vi Grå Onsdag i stället! Grå som i grådassigt väder och grå som i grådassigt grålila nagellack.

IsaDora Metal Mauve + China Glaze Prism - mulet + blixt

IsaDora Metal Mauve är nog det snällaste nagellack jag nånsin lackat med. Jag har ju läst tidigare om hur andra bloggare beskrivit vissa lack som att dom lackar sig av sig själva och nu förstår jag vad dom menar. Metal Mauve var en DRÖM att lacka med! Det gled på naglarna hur smidigt som helst och blev snyggt och jämnt utan en masa onödigt kladd. Rena önskeformulan med andra ord. Faktum är att hade det bara varit för formulan så hade nog Metal Mauve hamnat överst på min lista över favoritlack.

IsaDora Metal Mauve + China Glaze Prism - mulet

Men ja, i mina ögon är den lättlackade formulan DET ENDA som talar för Metal Mauve för det här lacket är trååååkigt. Det är inte FULLT lika grått i verkligheten som på bilderna (det grå vädret gjorde ju sitt till med) utan det drar i alla fall lite mer åt det lila hållet, men inte mycket. Gäsp! Finishen är också lite mysko och inte vidare kul.

IsaDora Metal Mauve + China Glaze Prism - mulet

För att inte alldeles somna av tråkighet försökte jag piffa upp det lite med funky french tippar (alldeles för breda dock) av China Glaze Prism. Färgerna skar sig tyvärr lite mot varandra så jag vet inte hur mycket det hjälpte, även om Prism är lika snyggt som vanligt. Jag har ytterligare en idé att testa för att piffa upp det här lacket nån gång men i övrigt kommer det nog bli stående eller möjligtvis användas som ett snabblack att slänga på när man behöver skydda nakna naglar men inte har tid med en roligare, mera svårmålad manikyr.

1 lager Seche Base
2 lager IsaDora 722 Metal Mauve
1 lager China Glaze Prism (tipparna
3 lager Seche Vite (= för mycket)

Det här inlägget postades i China Glaze, IsaDora, Nagellack, Nailart och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till IsaDora Metal Mauve + China Glaze Prism = funky french

  1. Ann-Sofie skriver:

    Det blev ju skitsnyggt slutresultatet! Gillar verkligen tipparna mot den ”gråa” färgen. Det passar ihop!

    • Annefia skriver:

      Kul att du tycker att det blev snyggt! Jag antar att jag kanske är färgad av att det inte ser ut som jag hade föreställt mig att det skulle göra (varken lacket eller manikyren).

  2. Sussie skriver:

    Synd att vädret är så grått, för jag tycker att detta lacket är fint när det lyser lite sol på det så att det lila kommer fram mer :) Det var en fin funky french, jag tycker att blandningen mellan de olika finisharna blev bra!

    • Annefia skriver:

      Tack! :o)

      Det var ju sol när jag köpte lacket men jag har bara sett det på naglarna i mulet väder så det kan ju förklara varför jag gillade det när jag köpte det men inte nu.

  3. Sminkan skriver:

    Jättefint! Glittret stod sig vackert mot det diskreta grålila.