Bloggpaus pga sjukdom

Återkommer igen när jag orkar, det kan ta dagar eller veckor. Hoppas verkligen på det förstnämnda!

Det här inlägget postades i Om bloggen, Prat. Bokmärk permalänken.

12 kommentarer till Bloggpaus pga sjukdom

 1. LadyNight skriver:

  Hoppas också på det förstnämnda! Håller tummarna att du mår bättre snart *kastar iväg en kram*

  …för vem ska annars dra ner mig djupare i nagellacks-träsket? ;)

  • Annefia skriver:

   Tack! KRAM!!!

   Ja, det ska vara det då förstås, jag kan ju inte svika mina plikter. LOL Fast låt mig rekommendera Ann-Sofie, Elin och Elin som mina vikarier. LOL

 2. Ann-Sofie skriver:

  Åh tråkigt att höra. Men vila och sköt om dig. Krya på dig nu!

 3. Lela skriver:

  Låter inge vidare alls, hoppas du är på benen inom en snar framtid igen!

 4. Sanna skriver:

  Men vad är fel goa du? Hoppas verkligen att du kryar på dig snart gumman <3
  Kramar
  Sanna

  • Annefia skriver:

   Tack!!! Jag har, trots EXTREM försiktighet, råkat ut för en förkylning och när man kombinerar förkylning med min vanliga sjukdom, mitt helkassa immunförsvar och min astma så kan man inte direkt använda sånna ord som ”bara” och ”vanlig” som andra människor använder när det gäller förkylningar. Jag blir REJÄLT dålig och i värsta fall kan jag bli utslagen för flera månader framåt. Men jag har inte längre 40 graders feber och det verkar inte bli lunginflammation av det så det går åt rätt håll.