Nagelvård – inifrån och ut

Sååå, vad väljer jag då att lägga mina pengar på om jag inte lägger dom på dyra lyxoljor till naglarna? Svaret är dyra lyxmeduciner! Och med ”meducin” menar jag i det här fallet vitaminer och mineraler som kan hjälpa naglarna att växa sig starka, inifrån och ut i stället för att bara behandla ytan. Jag har varit inne på dom här tankegångarna redan innan och när jag sen fick goda råd från en av mina läsare, Lady Night , så var jag inte sen att nappa på förslaget. Även om jag redan äter Omega3 och extra D-vitamin och sånt tror jag nämligen att det här kommer göra gott för min kropp på många olika sätt.

Lyxmeducin!

Naturligtvis kommer jag fortsätta med den utvändiga nagelbehandlingen som vanligt också eftersom jag redan sett så tydliga reslutat av allt mitt oljande. Vitaminer och mineraler och sånt gör ju mera nytt på lite längre sikt och jag tänker ju satsa på bred front för att kunna sitta här nästa år och skriva med naglar som är så långa att det krävs en flaska lack per nagel. Eller vänta nu… kanske inte SÅ långa! LOL

Det här inlägget postades i Nagellack, Nagelvård, Nagelvårdsresan. Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Nagelvård – inifrån och ut

 1. Ann-Sofie skriver:

  Jag är lite som du, jag tar B-vitamin och sen även Silica. :-)

  • Annefia skriver:

   Ooops! Du hade visst hamnat i spamfiltret på nått sett men nu är kommentaren på plats igen.

   Kul att höra! Hur tycker du det funkar. B-vitaminen borde ju ev kunna hjälpa oss på andra sätt också. Vet att vissa med ME får B-vitamininjektioner.

 2. Sleepy Elin skriver:

  Jag borde också börja äta B Vitamin… Tom pappa gör det för att få starkare naglar men inte jag! Kanske ska ”låna” hans tabletter när jag åker hem till föräldrarna på fredag :)