Tack för all omtanken!

Nu har jag inte längre 40 graders feber, det verkar inte bli lunginflammation och jag har sluppit hosta blod (än så länge i alla fall), så jag antar att man kan säga att den värsta kulmen är över den här gången. Jag är långt i från återställd dock och jag vet inte riktigt om jag orkar komma i gång med bloggandet riktigt än men jag vill ändå passa på att tacka för all omtanken och alla krya på dig hälsningar jag fått. Det betyder otroligt mycket!

Extra glad blev jag över det gulliga kortet som dök upp i brevlådan en morgon från Lady Night. Utöver den omtänksamma hälsningen och vackert ritade nagellacksflaskor innehöll det inte mindre än 20 små fasttejpade ziplockpåsar fulla med strass och andra nageldekorationer. Weeeehoooo! Dom här ska jag ha riktigt kul med när jag orkar.

Krya på mig-strass

Och danska väninnan i sin tur var med och sponsrade lite tröstshopping på nyöppnade NorwayNails. Jag känner mig helt klart tröstad av tanken på vackra She Walks In Beauty från A-England som kommer dimpa ner i min brevlåda så småningom (EVENTUELLT ihop med lite annat smått och gott…) Det är det lack som ligger allra, allra högst på min önskelista just nu (och ja, när jag orkar ska jag lägga ut listan här på bloggen för den som är nyfiken).

Nej, nu börjar sängen locka igen…

Det här inlägget postades i Allt möjligt, Nagellack, Nailart, Prat och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Tack för all omtanken!

  1. Ann-Sofie skriver:

    Åh vad härligt att du mår lite bättre. Hoppas det fortsätter så.
    Fint paket du fick.
    Sköt om dig. Kram!