Superfin giveaway hos Lacky Corner

Det är bara att inse att visa saker skiljer sig mellan olika bloggcommunities. I pysselbloggsvärlden länkar man oftast till utlottningar man är med i från sin sidebar och i lackbloggsvärlden är det tydligen kutym att man i stället postar blogginlägg (dessutom är folk bättre på att svara på kommentarer i lackbloggsvärlden förövrigt. Yay för det!) Båda sätten har sina fördelar så det är ju bara att ta seden dit man kommer. Fördelen med att posta om giveawayen i ett eget blogginlägg är att det innebär mindre jobb för mig och det är jag ju klart positiv till i dagsläget.

Giveaway hos Lacky Corner!

Den här gången är det i alla fall Helena på Lacky Corner som firar sitt 1-årsjubileum med att lotta ut ett presentkort på hela $50 att handla för hos Llarowe. Vi kan ju säga så här att en er närstående fattig nagellacksnörd skulle bli vääääldigt tacksam över att vinna det presentkortet så håll gärna en tumme eller två.

Är det förresten nån av er som handlat hos Llarowe och vet om dom tar Paypal? Jag har inte lyckats hitta nån information om det på sidan och ja, ifall man inte skulle vinna presentkortet så…

Det här inlägget postades i Nagellack, Övrigt lackprat och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Superfin giveaway hos Lacky Corner

 1. Sminkan skriver:

  Japp, de tar Paypal, jag handlar ofta där och alltid med Paypal. Dessutom har de ett återbringssystem så man får rabatt på ett köp efter att ha spenderat en viss summa. jag tror i och för sig den summan är 100 dollar men jag hade tydligen lyckats med det konststycket för jag fick ett mail med en kod jag ska använda nästa gång. :D

  • Annefia skriver:

   Vad skönt att höra! Jag har shoppingfobi så jag blir alltid lite nojig när jag inte kan kolla upp allt i förväg.

   Tror inte jag skulle kunna komma upp i nog mycket pengar, eller snarare komma upp MED nog mycket pengar. Att hitta nagellack för $100 är ju inget problem, det är att hitta dom där $100 som är problemet. Men om man vann det där presentkortet så… då vore man ju halvvägs där redan.