Alternativ blå måndag!

I dag skippar jag det blå lacket och visar blå, blå himmel i stället! Soooooooooooool!!!!! Från klarblå himmel!!! För andra dagen i rad!!!! Weeeehoooo!!!

Jag har visserligen ett urtjusigt blått lack att visa er (och en ljuvligt litet holoskimrande lack om jag hade turen att kunna fota i solskenet i går) men jag har inte riktigt den ork som krävs för att lackblogga i dag. Dessutom, nagellacksbilder kan alltid vänta i arkivet nån dag men när det gäller solskenbilder så är det här och nu som gäller.

Blå himmel - i solsken, utan blixt

Blå himmel - i solsken, utan blixt

Enda bekymret är att världen verkar ha lite väl mycket VNL (Visible Nail Line) eller är det VSL (Visible Snow Line) det heter i det här fallet?

Det här inlägget postades i Allt möjligt, Prat och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Alternativ blå måndag!

 1. Ann-Sofie skriver:

  Hihi jaa man ska absolut passa på att njuta av solen, det känns som om vi inte ser den så ofta nu för tiden. Vilka härliga bilder du tagit. :-)

  • Annefia skriver:

   Tack! Jag gillar att fota min balkongutsikt vid olika tidpunkter på året. Jag skulle önska jag började med det för flera år sen dock för den har förändrats ENORMT sen jag flyttade hit.

   Senast vi hade solsken tror jag var när jag låg med 40 graders feber så jag behövde verkligen lite sol nu.

 2. LadyNight skriver:

  Ja, äntligen vågar solen titta fram lite! Vi fick blå himmel och sol för första gången på evigheter häromdagen och det slutade med att både jag och lillräven satt på dörrmattan vid balkongtröskeln, totalt utsvultna på ljus. Och solen var VARM *lycka*

  • Annefia skriver:

   Åh vad härligt det låter!!! Så fort solen kommer fram så häckar rökarna ÄNNU MER under min balkong (vilket inte vill säga lite) så jag har knappt kunnat gå ut där alls.

   • LadyNight skriver:

    Men usch vad tråkigt :/ Borde vara rökförbud när det finns andra balkonger i närheten (eller rökförbud överhuvudtaget!). Tycker det är så himla tanklöst att röka bland andra ickerökande människor. Håller tummarna att du får många vårsoliga dagar på balkongen utan förpestad luft!

    • Annefia skriver:

     Jag kan bara hålla med!!! Tyvärr har jag en pizzeria under min balkong och en av alla dom nackdelar det innebär är att både kunderna och pizzabagarna står och hänger och röker utanför dörren (= rakt under min balkong). Suck!