A England She walks in beauty

Allt är inte guld som glimmar! Det kan vara rosa också!

A England She walks in beauty

A England She walks in beauty har varit mitt absoluta drömlack sen jag såg det för första gången så det var ju stooor lycka att tillslut få hem det under Stora Paketveckan. Men jag var också en smula nervös när jag började lacka. Skulle det leva upp till mina (ganska så stora) förväntningar eller inte?

Det gjorde det! Och mer där till! Däremot är det svårt, oh så svårt, att fånga den här skönheten på bild. Ja, lacket ÄR vackert på bilderna men det är ÄNNU mera fantastiskt i verkligheten.

A England She walks in beauty

She walks in beauty kan enklast beskrivas som ett glittrigt guldlack som dessutom innehåller hexagoner i olika storlekar i guld och rosa. Vad jag dock hade missat tidigare, och som gjorde lacket ännu mera fantastiskt, är att den guldfärgade basen dessutom är duokrom i rosa! Det innebär att i vissa vinklar är lacket guldfärgat med rosa glitter och när det sen ändrar färg blir det rosa med guldglitter. Tyvärr lyckades jag inte alls fånga det duokroma på bilderna vilket gör att jag kommer försöka fota om det igen senare (Staaaackars mig som måste bära det här lacket fler gånger! LOL) Guldfärgen varierar också mellan en mild guldig ton till alldeles superguldigt, vilket jag däremot lyckades fota.

A England She walks in beauty

Dock har den rosa, duokroma nyansen ett lite udda problem eftersom den är lite blekrosa… så där typ nagelbäddsrosa ungefär… vilket gör att man lätt kan luras att tro att man har slarvat med lackningen och fått nästan kala fläckar, tills man vinklar lite på nageln igen och ser att täckningen är helt perfekt. Pga det här målade jag tre lager även om jag senare insåg att jag nog hade full täckning redan på två. Så mitt tips är helt enkelt: fladdra runt lite extra med naglarna när du lackar dom innan du avgör i fall lacket täcker eller inte.

A England She walks in beauty

Bortsett från att lacket luras lite grand så var både formulan och penseln alldeles väldans trevliga att samarbeta med och jag tycker att hållbarheten på lacket var riktigt bra också. Det är bara att inse; A England She walks in beauty ÄR ett drömlack!

A England She walks in beauty

A England She walks in beauty

1 lager Seche Base
3 lager A England She walks in beauty
3 lager Seche Vite

Det här inlägget postades i A England, Nagellack och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

9 kommentarer till A England She walks in beauty

 1. Sanna skriver:

  Härligt nagellack! Snacka om glitter och glamor i en liten flaska.. <3

  SV: Tack goa du..ja jag trivs bättre och bättre i min vrå vart efter alla pusselbitar faller på plats. <3

  Kramar
  Sanna

  • Annefia skriver:

   Jo, det är verkligen glitter och glamour! Dock är det ju ”fake”, det FINNS lack med äkta guld i. Men jag tror jag föredrar fakeversionen, äkta guld är ju bara guldfärgat men fakeguld skiftar färg till rosa också. LOL

 2. Gudars vilket underbart lack!!!! Blir lite avis faktiskt ;-)
  Lite synd att den rosa färgen var svår att fånga på bild,men så är det ju med många duokroma lack tyvärr :-(

  • Annefia skriver:

   Visst är det helt fantastiskt? Blir du sugen hittar du det bl.a. hos NorwayNails men det är ju inte billigt precis.

   Jo, duokromt är svårfotat, men nån gång ska jag väl lyckas.

 3. Sminkan skriver:

  Härligt att det levde upp till förväntningarna. Det ser jättefint ut på dina fingrar!

 4. LadyNight skriver:

  Jag gillar inte rosa, jag gillar inte rosa, jag gillar INTE rosa. Eller guld.

  Äh. Attans också. Nu växte min lacklista. Igen >.<

  • Annefia skriver:

   LOL Det är bara att inse att min blogg är farlig att besöka nu för tiden. Lite så känner jag inför Sminkans blogg (mer än lite, förresten)

   Jag tror dock du skulel bli nöjd med lacket. Det är ännu snyggare IRL!

 5. Pingback: Dags för lite fler giveaway-tips igen! | Fialand – Pyssel, Prat & Nagellack