Fådda nagellack!

Bara för att jag är så snäll och söt fick jag tre nagellack av mamma i går. Eller vänta nu… Bara för att HON är snäll och söt ska det ju vara. Tänk så fel det kan bli ibland! LOL

Nya lack från Nordic Cap/Star Nails (och min mamma)

I alla fall var det tre lack från Nordic Cap/Star Nails: nudefärgade NP02, NP 08 som är grönt med en stark dragning åt det blå hållet och så det rosa pärlemorlacket NP04. (Färgerna är är inte riktigt 100% på bilden men jag tänker INTE klaga på solskenet. Såååå lycklig över solsken!) Pärlemor en finish jag är en smula skeptisk till så det blir kanske en utmaning att försöka få till nått spännande av det lacket (Kanske med ett matt överlack? Eller som underkläder?) men ett nudelack är precis vad jag behövde till underkläder och funky french-manikyrer och det gröna ser riktigt trevligt ut. Kul och spännande med nya lack är det i alla fall alltid och extra kul när mamma börjar köpa lack till mig. Weeeehooo!!! :o)

Det här inlägget postades i Nagellack, Nordic Cap/Star Nails och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Fådda nagellack!

 1. Helena skriver:

  Äntligen lite solsken :)

  Vilken snäll mamma du har och helt klart verkar ju hon ha en snäll dotter också.

 2. Bam skriver:

  Tror ändå att du fått dom för att du är så snäll och go… ;)

  Har fyra lack från Nordic Star Nail och dessa är tre av dem. Det du säger stämmer, det rosa är väldans.. speciellt. Ibland är det roligt dock… Haha.

 3. Ann-Sofie skriver:

  Hihi det är nog ni båda som är snälla och söta. :-)
  Vilka underbart fina lack.