Lite tips på olika utlottningar

Jag lovade ju att jag skulle tipsa om olika utlottningar. Om ni är som jag så vill ni ju inte missa chansen att vinna snygga nagellack och jag har inte sett så många länka till dom två sista av dom här utlottningarna (faktum är att jag inte sett en enda bloggare tipsa om den sista utlottningen och det är ju ett lack ni kanske inte vill missa).

Utlottning hos Sleepy Elin

Först har vi Sleepy Elin som lottar ut en hel goodiebag ful av lack och hudvårdprodukter för att fira att hon fått femtio följare.

Utlotting hos Jennifer Ruuska

Sen har vi Jennifer Ruuska som lottar ut två set med Leighton Denny-lack, ett märke jag personligen inte hört talas om tidigare. Trogna läsare kan ju försöka gissa om jag kommer välja det blå kitet eller nudekitet. LOL

Utlottning hos Swatch and Learn

Och slutligen har vi Mary på Swatch and Learn som lottar ut det svindyra, exklusiva, GULD-lacket OPI The Man With The Golden Gun. Du hittar själva utlottningen längts ner i inlägget där hon skriver om när hon träffade Suzi från OPI.

Det här inlägget postades i Nagellack, Övrigt lackprat och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.