Lite förändringar på bloggen

Oroa er inte det är bara förändringar till det bättre, i alla fall om du är nagelnörd .

Temat för den här bloggen har alltid varit ”Pyssel & Prat”, där ”Pyssel” varit nog viktigt för att få vara en egen huvudkategori medan ”Prat” innehållit allt det där andra jag envisats med att blogga om. När jag sen började blogga om nagellack i december fick därför kategorin ”Nagellack” hamna som en underkategori till ”Prat”. Vid det här laget har dock nagellacksbbloggandet blivit en STOR del av min blogg och det känns som det är nånting jag kommer fortsätta blogga om ett bra tag till så därför har nu ”Nagellack” fått bli sin egen huvudkategori med underkategorier för sånt som ”Nailart”, ”Nagelvård” och alla lackmärken. Jag stod dock i valet och kvalet om jag skulle välja att kategorisera utifrån lackmärken eller lackfärg så om du har synpunkter på just det vill jag gärna höra (Färgerna finns ju kvar som etiketter i stället, dvs, nere i det där färgglada molnet med blandade ord). Och ja, lackfinish kommer jag INTE kategorisera utifrån för det är jag alldeles för dålig på. LOL

Även bannern har fått en liten minmal ansiktslyftning för att visa att bloggens tema numera är ”Pyssel, Prat & Nagellack” (även om pysseluppdateringarna för en tynande tillvaro just nu pga långvarig inspirationssvacka på den fronten)

Jag funderade också liiiite på att uppdatera layouten eller åtminstone byta ut bannern men jag slog den tanken ur hågen ganska snabbt. Även om jag verkligen GILLAR att hålla på med webdesign så är jag alldeles för nöjd med hur bloggen ser ut för att på allvar känna mig sugen på att ändra på den.

Hoppas nu att dom nya kategorierna ska göra det enklare för er att hitta här på bloggen och glöm inte att använda sökfunktionen också om ni letar efter nått särskilt.

Det här inlägget postades i Om bloggen, Prat. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.