Prickiga påsknaglar!

Här kommer den utlovade nailarten! För ovanlighetens skull önskar jag att jag hade haft ett gult lack att leka med till påsk, jag hade massor av nailartsidéer men inte riktigt rätt färger så då fick det bli prickar i stället. Det verkar ju vara den stora påsknailartstrenden i år dessutom. Jag tänkte dock variera mig lite och måla prickarna i olika storlek men det blev inte så bra som jag hade hoppats. Jag behöver nog öva lite mer på det här med att hitta en bättre balans i placeringen av prickarna också även om det VAR meningen att det skulle vara slumpartat.

Prickiga påsknaglar

Men, men, jag gillar i alla fall manikyren bättre nu när jag fått vänja mig än jag gjorde när den var nymålad så den får duga. Dessutom ska jag ju ingenstans i dag pga den där förkylningssmittan jag måste akta mig för. I stället kommer min snälla mamma över med hemleverans av påskmaten i stället och då får jag ju en chans att vifta lite med fingrarna och visa upp mina naglar, trots allt börjar hon ju bli lacknörd by proxy.

Det här är alltså min påskdags/annandagsmanikyr. På själv påskafton bar jag ett himlans tjusig hololack i stället som jag hoppas kunna visa er i morgon. Hint! Det KAN vara Sminkans frankenlack!

1 lager Seche Base
Tumme: 2 lager Nordic Cap/Star Nails NP08
Pekfinger: 3 lager L’Oreal Sassy Pink
Långfinger: 2 lager Depend 299
Ringfinger: 2 lager IsaDora Jaded
Lillfinger: 2 lager Depend 295
Prickar: Depend Art Liner 1063
2 lager Seche Vite

Det här inlägget postades i Depend, IsaDora, L'Oreal, Nagellack, Nailart, Nordic Cap/Star Nails och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till Prickiga påsknaglar!

 1. Ann-Sofie skriver:

  En underbar prickmanikyr och jag tycker nästan att det är snyggast när prickarna är slumpartade.
  Underbara färger också. :-)

  • Annefia skriver:

   Tack!!! :o) Slumpartat är kul, men det är svårt att få snyggt på mina illans smala och kupade ringfingernaglar. Men från den här vinklen syns ju sidoprickarna och då blir det bättre.

 2. Tycker du har gjort en aldeles underbart Påskmanikyr,snygga färger och fina prickar :-)

 3. Elin/Nailmanic skriver:

  Jättefint! Prickigt verkar ha varit det hetaste under påsken helt klart. Men vad gör det när prickar är så snyggt. :D

  • Annefia skriver:

   Tack! Jo, prickar verkar helt klart vara årets påsktrend (med kaniner på plats nr 2). Dels är det ju alltid snyggt och kul med prickar och sen är det ju en förhållandevis enkel design att komma på om man är upptagen med annat.

 4. Sussie skriver:

  Detta var en jättefint påskmanikyr! Jag gillar att du har valt lite unika färger på naglarna, de känns aningen mörkare än de flesta andra pånaglarna som man har sett det senaste :)

  • Annefia skriver:

   Tack! Kul att du kommenterade färgerna för det var väldigt medvetet val att plocka färger som som var lite knalligare, lite mörkare men ändå hade en vårig, påskig känsla och en mättad, pastellig touch över dom.