Balkong 2013 – Säsongen har börjat!

Stolsdynan på plats!

I går bar jag ut stolsdynan på balkongen så nu måste faktiskt balkongsäsongen officiellt ha börjat. Dock är det inte SÅ mysigt där ute riktigt än och det dröjer ju innan det blir grönt och prunkande. Solen har dock smält bort massor av den eländiga snön så nu börjar jag banne mig tro att våren är på väg trots allt.

Nästan snöfritt!

Notera källarfönstret på grannhuset…

Vårblommor!!!

… om man zoomar in ordentligt kan man se påskliljor på väg upp. (Som lägenhetsboende får man nöja sig med inzoomade vårblommor. Jag saknar min trädgård väldigt så här års.)

Nästan snöfritt!

Nästan snöfritt!

Det här inlägget postades i Allt möjligt, Balkongen, Prat och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Balkong 2013 – Säsongen har börjat!

 1. Ann-Sofie skriver:

  Sådär ser det ut hemma hos oss också, snön börjar försvinna mer och mer, så underbart.
  Nu plockade jag undan vinterjackan och vinterstövlarna faktiskt, jag är optimist! :-)

  • Annefia skriver:

   Det är skönt när eländet börjar försvinna! Själv förvarar jag alla jackor, skor och stövlar (dvs, även det jag använder) i samma garderob i hallen så jag plockar ju aldrig undan vinterkläderna på samma sätt, så det blir inte lika tydligt för mig.

 2. Sminkan skriver:

  Jag saknar också trädgården. Jag klarar dock inte av trädgårdarbete längre, mina händer fixar inte sekatörer och ogräsjärn längre. Här i mitt område finns dock rätt fina planteringar och idag promenerade jag runt på flera gårdar och tittade på blommande krokus. Just då hade jag till och med krokusgula naglar!

  • Annefia skriver:

   Låter härligt att kunna njuta av andras trädgårdar i alla fall och lite extra kul att matcha vårnagalr och vårblommor också. jag visste inte att du hade problem med händerna. Själv orkar jag ju varken sköta en trägård eller promenera längre så man missar lite det här med dom första vårblommorna tyvärr. Men tack och lov orkar jag i alla fall pyssla om balkogen på sommaren så det brukar jag göra med råge.

 3. Sussie skriver:

  Hehe, jag tycker du gör rätt i att påbörja balkongsäsongen :) Idag kändes det verkligen som vår, var ute och gick utan mössa och höll ändå på att svettas ihjäl :)

  • Annefia skriver:

   Det gäller ju att passa på att njuta av solen och värmen när den börjar komma både på balkonger och ute på promenader. Det är bara att hoppas att vi får lite mer av den varan nu.