Holofredag: Hits Poseidon

Den senaste tiden har jag haft så mycket holos på naglarna att jag tänkte att jag skulle försöka vara med på Skimmerskuggans Holofredag för första gången. Eller ja, alltså, det är långt i från första gången jag FÖRSÖKER vara med på Holofredag, det är bara första gången jag verkligen LYCKAS.

Hits Poseidon - solsken

Lacket i fråga Är Hits Poseidon som jag vann i Sminkans utlottning tidigare. Jag passade på att lacka med det när min bror och svägerska kom på besök innan påsk för att försöka förvandla min, intet ont anande, normalt nagelacksintresserade svägerska till lacknörd. Gör ni så också, funderar extra noga på vilka lack ni ska använda er av för att imponera och konvertera presumtiva lacknördar? Och vad är i sånna fall bäst? Glitter? Nailart? Holo? I mitt fall blev det alltså holo eftersom jag själv var grymt nyfiken på Poseidon och så piffade jag till det hela lite extra med blingbling också i fall det skulle bli mulet så att holot inte syntes så väl. Utan sol eller tillräcklig belysning blir ju Poseidon mest ljusblått, väldigt snyggt då också om ni frågar mig men inte så ”in-your-face-imponerande” som när det flashar holot. (Mycket fina regnbågar blir det!)

Hits Poseidon - molnigt

Det här var ett väldigt trevligt och lättmålat lack utan den minsta antydan till holosjuka eller andra konstigeter. Jag målade dock hela fyra lager eftersom jag målade extra tunt och omsorgsfullt och ville ha det perfekt, perfekt, perfekt. Lacket i sig hade klarat sig på tre lager (eller kanske t.o.m två om dom varit tjockare) men eftersom ytan på mina tippar fortfarande är lite skadad och ojämn på sina ställen krävde själva naglarna fyra lager för att uppnå den här trippelperfekta känslan som jag var ute efter.

Hits Poseidon - solsken

Hur det gick med svägerskan? Tjaa… hon var i alla fall vederbörligt imponerad av både Poseidon och mina naglar och for hem med en kopia av en blåglittrig layering jag visat tidgare och min egenblandade nagelolja. Om hon blir lacknörd eller inte återstår dock att se.

1 lager Seche Base
4 tunna lager Hits Poseidon
stjärnor: gåva
1 lager Seche Vite

Det här inlägget postades i Hits, Nagellack, Nailart och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

12 kommentarer till Holofredag: Hits Poseidon

 1. Jennysjox skriver:

  Jättefint! Gillar bling-blinget också. Smart att helgardera sig :-)

 2. Väldigt tjusigt :-D
  Nu är jag i och för sig den som gillar den mjukare holoeffekten mer,men jag älskar att titta på bilder av megaregnbågar och bling bling :-D

  • Annefia skriver:

   Jag gillar personligen både mjuka holos och mer dramatiska men just det du pratar om är ju en av grejerna som är så bra med nagelbloggar. Man har kanske en viss typ av lack man föredrar själv men samtidigt får man chansen att njuta av bilder på en massa andra lack som ju kan vara jättenygga att titta på även om dom inte är ens egen stil.

 3. Sminkan skriver:

  Det ser jättefint ut på dig! Jag blir så glad att du uppskattar lacken och använder dem! Det får mig att vilja skicka mer bara för att jag blir så glad när du blir glad!

  • Annefia skriver:

   Jag blir verkligen så där riktigt genuint JÄTTEGLAD också, inte så att det bara ”gör min dag”, eller ens min vecka. Det gör hela närmaste månaden efteråt, MINST! (och sen all tid efter det när jag ser lacken) Som fattig sjukpensionär så är ju nagellack nått man får spara ihop till i flera månader (om ens det går) så när det helt plötsligt väller in lack ändå så blir det nästan magiskt.

 4. Superfint! Heja på med att omvända svägerskan och välkommen till holofredag :)

 5. Ann-Sofie skriver:

  Sååå fint, fina regnbågar och snyggt med det lilla bling-blinget du addat! :-)

  • Annefia skriver:

   Tack!!! Det visar ju att det GÅR att pynta holongalar också, bara man gör det lite försiktigt. (Å andra sidan, när jag nån gång får tag på China Glaze Infra Red har jag en lite mindre försiktig nailartsidé inplanerad också LOL)

 6. Pingback: Holofredag: Hits Atena | Fialand – Pyssel, Prat & Nagellack

 7. Pingback: Hits Afrodite | Fialand – Pyssel, Prat & Nagellack