Hefesto klär av sig naken! Vilken Hit!

Pust! Jag hann! Lite så där i sista stund förstås om jag vill hinna vara med på Holofredagen igen men det är faktiskt många timmar kvar än av fredagen även om det hunnit bli kväll (fyra i alla fall).

Hits Hefesto över Star Nails NP06

Själva blogginlägget blir dock inte lika spännande som rubriken antyder utan det handlar bara om en layering av det gråskimrande holoöverlacket Hits Hefesto över det ljusa nudelacket Nordic Cap/Star Nails NP 06 (alltså, inte det hemska plåsterbeiga utan det ljusare, snyggare) Jag testade den här kombinationen en sån där dag när jag var trött på allt det blingiga och färgstarka och ville ha nått som var milt och vilsamt för ögonen utan att för den sakens skull vara tråkigt.

Hits Hefesto över Star Nails NP06

Det här var en sån gång när det var lyckat att gå utanför sin egen bekvämlighetszon, jag trodde nämligen inte att ett nudeholo skulle vara min grej men jag blev faktiskt riktigt nöjd med resultatet. Nudelacket gjord ju att det blev milt och vilsamt medan Hefesto fick det hela att se exklusivt och lyxigt ut. Jag bar faktiskt den här manikyren i flera dagar och jag skulle inte tveka att lack om den nån annan gång jag har behov av att vila ögonen en stund. (Just nu vilar jag dock ögonen med en annan lackkombination som jag inte ens försökt att fota i dagens tjocka, gråtunga dimma.)

Hits Hefesto över Star Nails NP06

1 lager Seche Base
3 lager Nordic Cap/Star Nails NP06
2 lager Hits Hefesto
1 lager Seche Vite

Det här inlägget postades i Hits, Nagellack, Nordic Cap/Star Nails och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till Hefesto klär av sig naken! Vilken Hit!

 1. Sminkan skriver:

  Det blev jättesnyggt! Och vad fina naglarna har blivit i längd och form!

  • Annefia skriver:

   Tack!!! Jag börjar bli riktigt nöjd med hur dom ser ut själv också (i alla fall med lack på). Nu ska dom nog bara få bli max 3-4mm längre och sen kommer jag succesivt fila bort skadorna.

 2. Jennysjox skriver:

  Jättefint! Det är så kul när man hittar nåt som är diskret men ändå tillräckligt speciellt för att sticka ut lite :-)

 3. Lela skriver:

  Ser väldigt lugnt, neutrallt och fint ut men ändå spännande:)