Nordic Cap/Star Nails NP 05

Idag kör vi arkivbilder från början av mars. Jag misstänker att snön i bakgrunden är en smula avslöjande eftersom det numera är snöfritt ute. Tack och lov!

Lacket i fråga är NP 05 från Star Nails och jag vill minnas att jag tyckte att det var ett väldigt trevlig lack. Det finns ett blått skimmer i lacket som gör att det inte blir lika platt som ett krämlack, med det är samtidigt så diskret att det bara finns med som en svag färgskiftning på ytan och aldrig kan misstas för att vara mikroglitter. Trots skimret tyckte jag dock att det blev lite väl mycket enfärgat så jag klistrade på lite strass på en accentnagel för att piffa upp det hela lite.

Star Nails NP 05

I övrigt finns inte så mycket mer att säga, det är ju svårigheten med arkivbilder, man har hunnit glömma det mesta. Jag vet att det var tre lager lack dock för det antecknar jag alltid när jag målar naglarna och jag skulle tro att det var lätt och trevligt att måla med som alla andra lack från samma märke.

Star Nails NP 05

1 lager Seche Base
3 lager Nordic Cap/Star Nails NP 05
Strass. Gåva = okänt
1 lager Seche Vite

Det här inlägget postades i Nagellack, Nailart, Nordic Cap/Star Nails och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till Nordic Cap/Star Nails NP 05

 1. roxcat skriver:

  Det här är en rosa precis i min smak, och vad fint det blev med stenarna!

  • Annefia skriver:

   Tack! Det är ett rosa precis i min smak också, jag har tre lack i nästan samma nyans men det här är det snyggaste av dom pga skimret. Väldigt imponerande att ett 10 kronors lack kan norpa favoritplatsen.

 2. Sussie skriver:

  Vilken fin dekoration du hade gjort, det blev så piffigt men stilrent och lagom mycket!

 3. Härlig färg verkligen och snyggt med dekorationen. :-)

 4. Sminkan skriver:

  det var en väldigt snygg färg!