Dagens rosenbönor

Lyfte lite på det blöta pappret och kikade på bönorna och ärtorna och dom har sugit åt sig MASSOR av vatten nu (jag fyllde på med lite extra vatten också, dom ska ju inte ligga och flyta i vatten men pappret ska vara BLÖTT) Om man kollar närmare på ärtorna kan man se att grodden redan börjat synas lite. Weeeee!

Sockerärtor och Rosenbönor

Och jo, jag förstår att dom flesta av er nog inte är så intresserad av att läsa om Rosenbönornas Liv & Leverne – från frö till planta, men jag tycker att det är väldigt intressant att dokumentera för egen del så ni får helt enkelt stå ut. Jag lovar att blogga på som vanligt också så om en liten stund kommer det ett lackinlägg också. Ville bara skriva böninlägget först så det andra hamnar överst sen.

Det här inlägget postades i Balkongen, Prat och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Dagens rosenbönor

 1. Sminkan skriver:

  Jag tycker visst det är intressant! För min del får du skriva hur mycket som helst om rosenbönor och odling. Och katter. Trädgård, katter och nagellack är mina intressen. Och lite annat så klart.

  • Annefia skriver:

   Tur det! Då vet jag i alla fall att både du och Lady Night kommer gilla dom här inläggen. Det verkar som om vi har väldigt många intressen gemensamt förövrigt, vi får nog se till att få till den där fikadejten snart.

   Om du vill kan du gärna få några bönor att så men jag vet inte riktigt hur det passar med när du kan plantera dom på landet. Det vore ju synd att lämna dom ensamma på balkongen för dom är törstiga små rackare. (Jag försöker liksom prångla på ALLA människor rosenbönor, det händer att jag hoppar på stackars oskyldiga grannar också med bönor i näven)