Sminkans Lite Guldkant

Jag lovade ju ett lackinlägg och det blir inte vilket lack som helst utan ännu ett Sminkanlack (mitt sista). Sminkans Lite Guldkant har en helt annan blå nyans än Sminkans Insomnia. Jag skulle nog beskriva lacket som mörkt jeansblå men med tanke å att jag inte burit jeans på över 20 år (och det sista paret var ljusa och bestod mot slutet mer av lappar än av jeans) så är jag kanske inte riktigt rätt person att avgöra det. LOL Det skulle kunna finans en ynka droppe grönt i det (men bara en) och förstås en eller annan droppe svart också.

Sminkans Lite Guldkant

Utöver eventuell färgdroppar finns det också en rejält dos fyrkantsglitter i lacket, dels i turkos som ligger och spelar lite mer diskret i bakgrunden men framför allt finns det ju massvis med guldfärgade fyrkanter i lacket som kan förklara namnet. Trots allt glittret blev lacket förhållandevis jämn och klarade sig med två lager överlack. (Jag klarade mig också från att måla mina egna knogar den här gången)

Sminkans Lite Guldkant

Jag tycker Lite Guldkant påminner en del om IsaDora Silk Road i känslan. Men det handlar mera om själva känslan än om det faktiska utseendet, för dom är inte lika. Lite Guldkant ser lite grand ut som man tror att Silk Road ska se ut när man ser det i flaskan eller på andras naglar, men som det inte alls ser ut när man sen lackar det på sina egna naglar. Om Silk Road är snyggt så är Lite Guldkant snyggt ++ typ. Kan just undra om det går att kombinera dom lacken i nån form av nailart i framtiden?

1 lager Essie Nourish Me
3 lager Sminkans Lite Guldkant
2 lager Sally Hansen Diamond Flash fast dry top coat

Det här inlägget postades i Frankenlack, Nagellack, Sminkan och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

12 kommentarer till Sminkans Lite Guldkant

 1. Såååå härligt lack, gillar den härliga blåa nyansen och glittret blir pricken över i:et. :-)

 2. Sminkan skriver:

  Så det blev slätt? Hurra! Jag trodde nästan inte det var möjligt. :D

 3. Elin/Nailmanic skriver:

  Här har man inte varit aktiv på ett tag och så kommer jag tillbaka till dessa naglar. Jösses vad fina du har fått dem! :D Lacket är riktigt snyggt det med.

 4. Lela skriver:

  Intressant och spännande blandning av de olika glittrena:)

 5. Nageldraken skriver:

  Jättefint, verkligen! Hon är bra på att göra lack, hon! :-)

 6. Åhhhh så snyggt :-)
  Ledsen att jag inte kommenterar på din blogg,men jag har haft problem med internet av och till under en tid. Knappt kunnat blogga själv!

  • Annefia skriver:

   Det är ingen fara! Jag är själv lite sämre på att kommentera nu en period för jag har svårt att få tiden och orken att räcka till.

   Hoppas du får ordning på din uppkoppling! Jag har haft min beskärda del av sånna problem förr (allt från avgrävda kablar till ett modem som långsamt självdog)