Darling Diva Polish Softkitty över pastelliga underkläder

Soft kitty,
Warm kitty,
Little ball of fur.
Happy kitty,
Sleepy kitty,
Purr, purr, purr.

Darling Diva Polish Soft Kitty är ett av önskelistslacken som Sminkan skickat. Eftersom jag är stor fan av The Big Bang Theory så måste jag ju erkänna att det kändes extra lockande med ett lack med TBBT-tema*, dessutom är jag ju en stor fan av mjuka och gosiga kissar också, men det jag allra mest föll för med Soft Kitty är lacket som sådant. Nån sorts blekrosa/bleklila bas och så smockful med iriserande, glitterhexagoner i olika storlekar och allsköns ljuvliga pastellfärger, jag menar, kan man annat än älska det?

Darling Diva Polish Softkitty

Just den här gången fick jag dock för mig att jag skulle testa med en layering över ett annat ljust pastelligt lack i fall inte Soft Kitty skulle täcka av sig själv och just den idén är jag inte fullt lika nöjd med. Dels kunde jag inte bestämma mig för VILKET ljust pastelligt lack jag skulle testa, blått, vitt eller rosa, så jag bestämde mig för att testa alla tre. Ja, men SER ni inte det? Långfingret har ju en heeeelt annan grundfärg (vit) än pekfingret och lillfingret (rosa). Eh… nej, skillnaden kanske inte blev SÅ stor. Kicks Cotton Candy (det rosa lacket) är ju väldigt, väldigt blekt så skillnaden var inte så stor ens före jag la på två lager Soft Kitty och eftersom Soft Kitty nu HAR en färgad bas så blev skillnaden ännu mindre. Tror att det hade blivit snyggare med ett lite mörkare rosa lack som kontrasterat mer och känner jag mig själv rätt kommer jag tycka att det blir allra snyggast att använda Soft Kitty alldeles för sig själv för att få fram en skirare, lättare känsla. Nått jag ska testa så småningom.

Darling Diva Polish Softkitty

Dessutom passade jag också på att testa mitt nya Essie-underlack och så här långt kan jag konstatera att det verkar vara mycket svårare att måla över än Seche Base för det första lacklagret blev oerhört flammigt och kladdigt (och då använde jag ju ändå tre olika lack, men alla reagerade lika) och det krävdes tre lager för att få det snyggt. Lägger man sen till två lager Soft Kitty + två lager Seche Vite så blev manikyren lite klumpigare än jag hade velat. Dessutom har jag rätt så kupade naglar och den här gången valde dom att snörpa ihop sig mycket mer än vanligt så att dom nästan nöp till om fingertopparna. Dels syns det lite på naglarnas form (dom ser rundare ut an vanligt) och dels kändes det faktiskt lite trångt, så nästa gång blir det som sagt var Soft Kitty på egen hand i stället. (Eller rättare sagt, Soft Kitty utan pastelliga underkläder, jag målar ju ALLTID lacken på egen hand/egna händer.)

*Soft Kitty är en sång som förekommer ofta i TV-serien The Big Bang Theory

1 lager Essie Nourish Me
Tummen och ringfingret: 3 lager IsaDora Cloud
Pekfingret och lillfingret: 3 lager Kicks Cotton Candy
Långfingret: 3 lager L’Oreal Snow in Megeve
Alla fingrar: 2 lager Darling Diva Polish Softkitty
2 lager Seche Vite

Det här inlägget postades i Darling Diva Polish, Essie, IsaDora, Kicks, L'Oreal, Nagellack, Nagelvård och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

15 kommentarer till Darling Diva Polish Softkitty över pastelliga underkläder

 1. Ann-Sofie skriver:

  Åh jag vill också ha Soft Kitty, för jag älskar också TBBT, jag har ju Dollish Polish kollektion Big Bang Theory. :-)

  • Annefia skriver:

   Jag har ju sett dom lacken hos dig och trånat lite just för temats skull men jag tycker personligen DDPs TBBT-lack är mera min stil än DPs. (LOL Många förkortningar blir det) DDP har gjort ett Bazinga lack också som finns hos Norway Nails men jag vet inte var man kan få tag på Soft Kitty just nu.

 2. Sminkan skriver:

  Jag gjorde ju som du, lade det över ett pastellack. Jag tror också det blir snyggare på något annat sätt. Kul ändå att du är glad över det! Jag köpte det enbart för namnet.

 3. Åhhhh så fint :-) Pasteller är ju lika vackert som ett mörkt vampigt lack,allt beror ju på vilket humör man är på vid lacktillfället ;-)

  • Annefia skriver:

   Rent allmänt är jag mycket mera förtjust i pasteller än mörka fäger men när det gäller lack så gillar jag verkligen variationerna. Färgglatt är alltid trevligt dock, oavsett om färgerna är mörka eller ljusa.

 4. Alexandra skriver:

  Jag tyckte det här var fint. Hade nog också testat det som du har gjort här. Gillade det bäst över det blåa :)

 5. Emma P skriver:

  Naaaaw!!! Så sött! Och så roligt med Big Bang-tema, jag skulle också vilja ha några av dem. Är inte superglittrig av mig men vad tusan, namnen är ju oslagbara. Jag och min sambo sjunger Soft Kitty för varandra ibland i stunder av nöd:)

  • Annefia skriver:

   Åh vad gulligt! Jag sjunger Soft Kitty för mina katter men det är inte riktigt samma sak. Jag är SÅ nöjd med att ha ett lack med TBBT-tema och så ÄR jag ju glittrig av mig dessutom så det passar mig.

 6. LadyNight skriver:

  Hade ingen aning att det fast lack med The Big Bang Theory-tema! För åååh, Soft Kitty <3

  • Annefia skriver:

   Darling Diva Polish har både Soft Kitty och Bazinga och sen har Dollish Polish en kollektion med fyra lack, Bazinga!, Coitus, Penny…Penny… Penny och I’m not crazy, my mother had me tested. Du kan bl.a. se dom här!

 7. Pingback: Darling Diva Polish Soft Kitty (utan underkläder) | Fialand – Pyssel, Prat & Nagellack