Skira, glittriga, romantiska naglar

Efter att ha haft mycket färgglada eller annars mera dramatiska naglar (men kan ju inte direkt kalla Mussenaglarna FÄRGglada) så kände jag för nånting lätt, skirt och ljuvt. Egentligen var det tänkt att bli en jellymacka men efter två lager med det rosa jellylacket L’Oreal Marie Antoinette och ett lager med glitterlacket Mavala Sparkling Bronze så tyckte jag att det räckte. Ytterligare ett jellylager ovanpå hade nog dämpat och dolt det skira glittret för mycket.

Mavala Sparkling Bronze över L'Oreal Marie Antoinette

Jag tycker det här blev en passande bröllopsmanikyr om man gillar den ljuva, skira, romantiska stilen (andra kanske hellre vill matcha buketten eller ha ett färgstarkt favoritlack förstås). Det är både diskret och väldigt vackert och effektfullt på en gång.

Mavala Sparkling Bronze över L'Oreal Marie Antoinette

Blomman är förövrigt jordgubbsblom. Härligt, då blir det jordgubbar på balkongen i år med!

Mavala Sparkling Bronze över L'Oreal Marie Antoinette

1 lager Essie Nourish Me
2 lager L’Oreal Marie Antoinette
1 lager Mavala Sparkling Bronze
2 lager Seche Vite

Det här inlägget postades i Balkongen, L'Oreal, Mavala, Nagellack, Nailart, Prat och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

7 kommentarer till Skira, glittriga, romantiska naglar

 1. Sminkan skriver:

  Väldigt fint! Jordgubbsblomman är dock absolut favoriten!

  • Annefia skriver:

   Det kan jag förstå! Dels ÄR jordgubsblommor väldigt vackra när man ser dom på nära håll och dels blir det jordgubbar av dom. Den här plantan (Sonata) ger väldigt söta och goda gubbar dessutom.

   • Sminkan skriver:

    Jag undrar vad vi hade för jordgubbar. De var söta och ganska små och väldigt mjuka. Åh, de var härliga! Men det var så mycket spindlar i halmen att jag fasade för att plocka dem. :D

    • Annefia skriver:

     Fördelen med att odla på balkongen är ju att man slipper spindlarna. LOL Jag tror att Sonata är en nyare sort men min favorit av dom äldre sorterna som odlades i större skala är Tamella men det är det nog ingen som odlar längre för jag har för mig dom var ganska känsliga. Vi hade en jordgubbsodlare i bekantskapskretens när jag växter upp, alltså som oldlade och sålde, inte bara för privat bruk (och vars jordgubbsland jag hamnade i med go-carten jag nämnde tidigare förövrigt LOL)

 2. Åhh sååå vackert det blev. Väldigt fint! :-)

 3. Det här är ju bara såååååå vackert!