Gästnaglar!

I dag är det premiär för gästnaglar på bloggen. Ni kanske minns att jag brukar kalla min mamma för lacknörd-by-proxy? I dag firar hon sin svärfars 93-årsdag (riktigt krutgubbe som fortfarande klättrar runt och beskär äppelträd och cyklar dit han ska, förövrigt) och efter att ha botaniserat i min 3,5-kilos mysterybag (som är uppackad i plastburkar i stället nu, i brist på Helmer) så blev hon sugen på att testa lite lack när hon skulle på kalas. Det blev röda tår och rosa fingrar till slut för det är ju lite lagom snällt att börja med. Mina förslag på svarta naglar med vita prickar eller vita naglar med svart glitter, för att matcha hennes kläder, kanske var lite väl dramatiskt.

Mammas naglar med Depend 2056 Razzle Rose

På fingernaglarna blev det Depends Miragelack 2056 Razzle Rose (Japp, ni läser rätt! Ett Dependlack med namn. Måtte dom fortsätta med det!) Ett snällt rosa lack som kan kännas lite menlöst inomhus men som exploderade när det kom ut i solskenet. OJ, vad det blänkte!!! Och ja, det är samma lack på alla naglarna även om det inte ser ut så på bilden.

Mammas naglar med Depend 2056 Razzle Rose

Men attans vad svårt det var att lacka nån annans naglar! (Första försöket för mig NÅNSIN) Det blir ju fullkomligt fel vinkel på det hela, dessutom var ljusförhållandena lite knepiga där vi satt. Nästa gång är det kanske bättre vi sitter i köket. För det BLIR väl en nästa gång mamma?

Mammas tånaglar med Ulta Star Party

Det är premiär för pedikyr här i bloggen också eftersom mamma gärna ville ha lite färg på tånaglarna och föll för det hallonröda Ulta Star Party. Det är två lager på bilden men jag kan se att det nog hade behövts tre egentligen. Förövrigt är jag grymt imponerad av min mammas förmåga att utan problem stå på ett ben utan att hålla i sig och lyfta upp foten till lagom fotohöjd. Svårt att tro att vi är släkt! LOL

Ulta Star Party och Depend 2056 Razzle Rose

Det här är ju dom första lacken ”jag” testat av dom jag fick i helgen (och just nu har dom här två flyttat hem till mamma). Jag kommer märka alla inlägg med lack ur den påsen med tagen 3½kg lack för det kan ju vara kul att kunna följa med och se vad som kommer därifrån.

Fingrar:
1 lager Essie Nourish Me
2 lager Depend 2056 Razzle Rose
1 lager Seche Vite

Tår:
1 lager Essie Nourish Me
2 lager Ulta Star Party
1 lager Seche Vite

Det här inlägget postades i Depend, Nagellack, Ulta och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Gästnaglar!

 1. Sminkan skriver:

  Din mamma är riktigt vig, må jag säga! Och snygga tår har hon! Snygga fingrar med så klart. :D

  • Annefia skriver:

   Hon dansade balett som barn och det märks tydligen fortfarande. Jag tror hon blev nöjd med sitt lack även om hon knappt törs använda händerna nu.

 2. LadyNight skriver:

  Vad skojigt att ha någon att måla på! Själv har jag tjatat på mitt moderskap både en och två gånger, men än har det inte blivit av att jag fått fixa till hennes naglar :/ Vet inte om det är pga tidsbrist eller att hon helt enkelt inte litar på mig LOL

 3. LadyNight skriver:

  ..och sedan måste jag hålla med Sminkan, din mamma har väldigt fina tår! :)