Smitten Pink Goes Good with Green

Nu är ordningen återställd igen och dom egna klorna är tillbaka (och inga fötter jag lovar). På dom egna klorna just nu har jag underbara Smitten Pink Goes Good with Green, ett lack som jag förvisso också fått av Sminkan men som inte kommer ur 3,5-kilospåsen.

Smitten Pink Goes Good with Green (här med gräslöksblom)

Pink Goes Good with Green är det första Smittenlacket jag testat och det var helt klart en positiv upplevelse. Formulan är väldigt tunn och smidig, i synnerhet i jämförelse med dom lack jag oftast använder, dvs glitterlack som behöver vara tjocka för att bära upp allt glittret. Nu är visserligen Pink Goes… också ett glitterlack så jag vet inte riktigt hur Noelie burit sig åt här?

Men även om lacket är tunnare än jag är van vid så är det samtidigt väldigt snällt och lättmålat för det flödade bara ut där jag ville det och rann inte ner i nagelbanden eller kladdade vid sidorna som andra tunna lack kan göra. Det var helt enkelt en väldigt trevlig upplevelse att måla med Pink Goes… även om min vanliga teknik att måla så tunna lager som möjligt gjorde att det krävdes 4 lager (normala människor kommer undan med 3 lager utan problem). Smittens pensel kan jag inte uttala mig om eftersom jag fått en decant och inte har originalflaskan.

Smitten Pink Goes Good with Green

Namnet på lacket kommer från ett citat ur musikalen Wicked men skulle lika gärna kunna beskriva min livsfilosofi eller inredningsmak. Rosa och grönt är favoriter hos mig och dom PASSAR verkligen bra ihop. I Pink Goes… består det gröna av ett milt, lite gråtonat, mintgrönt lack och några få gröna glitter i olika format (mest fyrkanter men det finns hexagoner och microglitter med) och det rosa representeras av rosa, fuchsia och lila glitter i olika storlekar och format (flera olika hexagoner + microglitter). Trots den stor glittervariationen känns inte Pink Goes… som ett superglittrigt och superblingigt lack utan ger mer ett intryck av fågelskalsspräckligt. Det var inte heller svårt att få slätt, ett lager SV räcker för dom flesta och efter två lager är det 100% slätt.

Och ja, i fall det inte framgått tidigare under inlägget så är jag väldigt förtjust i mitt Pink Goes Good with Green och funderar på att eventuellt köpa mig en egen stor flaska nån gång i framtiden när jag får råd.

1 lager Essie Nourish Me
4 (väldigt tunna) lager Smitten Pink Goes Good with Green
2 lager Seche Vite

Det här inlägget postades i Nagellack, Smitten och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

13 kommentarer till Smitten Pink Goes Good with Green

  1. Lene skriver:

    Jeg synes den er meget flot. :o)

  2. Vad fint det var på dig! :-)

  3. LadyNight skriver:

    Jag är helförvånad, men tycker lacket är jättesnygg! Lila och grön…tänka sig. Har börjar falla för alla möjliga äggskalsspräckliga lack på det senaste. Och vad långa dina naglar har blivit, woosh liksom :D

    • Annefia skriver:

      Visst är det snyggt? Rosa/lila och grönt ÄR snyggt ihop och äggskalslack ÄR snygga så i min värld är det bara logiskt att du faller för dom. LOL

      Jo, dom har verkligen växt till sig nu. Om jag hinner (pga midsommar och lite sånt typ) så är det dags för en sammanfattning av nagelvårdsresan nu på lördag.

  4. Emma P skriver:

    Det här var sött och trevligt!

  5. Sminkan skriver:

    Jättefint på dig! Smitten har suverän formula! Noelie är en mästare!

    • Annefia skriver:

      Tack! Det måste hon vara för jag är verkligen imponerad över ett glitterlack med så smidig formula. Dock bet dig sig fast REJÄLT på min naglar, även för att vara glitter, men det är det värt.

  6. Nailtastic skriver:

    Oerhört snyggt! Jag gillar precis allt med det här lacket. :-)

  7. Pingback: Smitten I Feel… Wicked | Fialand – Pyssel, Prat & Nagellack