Trasvimplar!

Jag har länge velat ha vimplar på balkongen men har aldrig kommit mig för att sy några. Men så fick jag syn på traskronorna som visats både här och där i olika bloggar jag följer och då slog det mig, även om jag inte har möjlighet att hänga upp en traskrona på balkongen så kunde ju trasvimplar vara lösningen på min brist på vimpelsömnadsinspiration. Så här blev resultatet!

Trasvimplar

Trasvimplar

(Det fattas lite trasor på den korta trasgirlanden för jag hängde upp den lite annorlunda än planerat, men det kommer jag fixa senare i kväll när det inte längre är en halv miljard grader på balkongen)

Dill

Och så lite bonusbilder på dillen som börjat få riktiga, flika blad nu…

Jordgubbskart

…och på ena jordgubbsplantan som börjat få kart.

Det här inlägget postades i Balkongen, Inredningspyssel, Övrigt, Prat, Pyssel. Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till Trasvimplar!

 1. Sminkan skriver:

  Åh, jordgubbar…

  Sött med vimplarna. Du är så påhittig!

  • Annefia skriver:

   Det dröjer ett tag innan dom går att äta bara… Längtar! Det finns mycket gott att längta efter på balkongen, jordgubbarna, dillen, ärtorna, tomaterna, bönorna, färskpotatisen.

   Tack! :o) Och jo, det är nog en ganska bra beskrivning av mig.

 2. Sanna skriver:

  Åhh superfin trasvimpelradda! =)

  SV: Mmm dom verkar trivas rätt bra här hos oss. <3

  Kramar
  Sanna

 3. Lene skriver:

  Det ser mægtig godt ud. Jeg ville ønske jeg kunne kommer på besøg og se det i virkeligheden.

 4. LadyNight skriver:

  Vad mysigt och piffigt det ser ut! Lite som att balkongen har fest varje dag. Vare sig om du är där ute eller ej :P

  • Annefia skriver:

   Det har du rätt i! Det ger helt klart en speciell stämning där ute och jag älskar när det blåser så det fladdrar i trasorna. Det är nått med den biten som känns mera ”trädgård” än ”balkong”.