Color Club Space Case

Jag har varit sugen på ett riktigt knalligt rosa neonlack nu ett tag och så upptäckte jag helt plötsligt att jag HAR ett rosa neonlack nu för tiden, med prismatiskt glitter i dessutom, nämligen Color Club Space Case som jag hittade i min 3,5-kilospåse med lack. Weee!

Color Club Space Case

Och jag vet, lacket ser inte särskilt neonig ut på dom här bilderna men det skyller vi på den skarpa solen på balkongen som blekte ur alla färger och gav allt en touch av gult. I verkligheten är det här lacket knalligt neonrosa med en droppe blått i färgen t.o.m. Att det är ett neonlack märks ju också på att det torkar matt (och glitterknottrigt) och det är dessutom flammigt, ojämnt och fult när det är nylackat men när man målat på två lager SV och låtit lacket härda blir det jämn och fint.

Color Club Space Case

Ni vet hur vissa lack kan får ens naglar att se långa och välformade ut medan andra lack får naglarna att se korta och klumpiga ut? Det speciella med det här lacket är att det får mina naglar att se ut som nån annans naglar. Jag vet dock inte vems? När mamma fick syn på mina neonrosa naglar utbrast hon förvånat att det där såg inte ut som jag (och det är ändå samma mamma som vet att det mesta i mitt hem och i min garderob går i rosa). Så ja, jag vet helt enkelt inte vems naglar jag lånade där för en stund? Saknar du dina? Även om mina naglar ser ut som främlingar tycker jag dock att dom ser ut som snygga främlingar så där här lacket kommer jag definitiv använda fler gånger.

Color Club Space Case

Och slutligen matchade jag naglarna med en hammare för att bevisa att man faktiskt kan använda verktyg och sånt även om man har långa naglar. Det ena utesluter ju liksom inte det andra! Och alltså, jag VET att det inte är så här man ska hålla en hammare när man använder den. LOL Sen kanske ska tilläggas att jag inte var så ivrig att bevisa min teori att jag gick och hämtade en hammare för att posera med. Den låg helt enkelt framför mig på balkongbordet när jag fotade och jag tyckte det kunde var en kul idé.

Förövrigt har det här lacket samma tuggummidoft som ett av Sminkans frankenlack och dom verkar ju ha lite samma typ av glitter. Kan det vara glittret som doftar???

1 lager Essie Nourish Me
3 lager Color Club Space Case
2 lager Seche Vite


Edit: För bättre färgåtergivning kolla gärna Charlottas inlägg om samma lack.

Det här inlägget postades i Color Club, Nagellack och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

25 kommentarer till Color Club Space Case

 1. Sminkan skriver:

  det måste nästan vara glittret för det kan nog vara samma eller alla fall väldigt liknande som i CC lacken. Men det luktar inte tuggummi i påsen när det är torrt för det skulle jag ju ha märkt.
  Kul att du gillar lacket! Dina naglar blev verkligen snygga i det!

  • Annefia skriver:

   Tack! Det är verkligen ett lack som framhäver mina naglar och jag gillar det jättemycket.

   Jo, du hade helt klart känt doften om det hade luktat när det var torrt. Det kan ju to.m hända att det är glittret + nått mer som skapar doften.

 2. Wow, såååå snyggt!! :-)

 3. Carina skriver:

  Hej!

  Coola naglar! Gillar dem. Fast jag hittade hit tack vare att jag sökte på BJDs i Sverige :-)
  Precis upptäckt dem och är väldigt sugen på att köpa en själv….när jag får råd vill säga. :-)
  Tänkte egentligen maila, men hittade inte nån mailadress.

  Hej hopp!

  Carina

  • Annefia skriver:

   Det är inte så konstigt att du inte hittade nån mailadress för jag har valt ett inte lägga ut nån på bloggen för att minska risken för spam.

   BJDs är ju verkligen en kul (men dyr) hobby som jag helt klart kan rekommendera. Vet inte om du sett mitt info-inlägg om BJDs? Jag har dock ingen bra koll på svenska BJD-forum och liknande eftersom jag inte har kontakt med andra svenskar inom hobbyn. Däremot kan jag ju rekommendera det stora internationella forumet Den of Angels. Dom har även en avdelning där man kan köpa och sälja begagnade dockor så det kan ju vara ett sätt att komma undan i alla fall LITE billigare när man ska köpa sin första docka.

   Annars är nog mitt bästa råd att ta gott om tid på dig att välja rätt docka och spara hellre lite längre för att få råd med dockan du HELST vill ha än att köpa den billigaste dockan du kan hitta bara för att få en (sammanfaller den billigaste dockan med den du helst vill ha är det förstås ett stort plus)

   • Carina skriver:

    Hej!

    Tack för tipsen. Ska kolla upp. Har hittat den jag vill ha, den är så busigt söt. En realpuki soso från fairyland. :-)
    Förhoppningsvis hittar jag en lite billigare nånstans. :-)

    • Annefia skriver:

     Realpukis är ju helt bedårande och Soso har alltid varit min favorit! Fairyland är dessutom ett väldigt bra företag att ha att göra med och deras dockor är av jättebra kvalitet och väldig populära. Tre av mina dockor kommer just från FL.

     Efter en snabb koll på DOAs Marketplace kan jag dock se att begagnatpriset för realpukis ligger väldigt högt (högre än en basic realpuki direkt från Fairyland faktiskt, men då är alla jag hittade fullsets och ingen Soso)

     • Carina skriver:

      Men vad gullig du är som kollade!
      ja de är verkligen helt underbara! Vill göra felandskap och ställa en i. Ta kort ute i skogen när jag går med hunden etc.
      Sluta nog med att jag beställer därifrån. :-) ;-)

      • Annefia skriver:

       Jag kan som sagt var rekommendera FairyLand (räkna dock med LÅNG väntetid)

       Apropå fe-landskap: http://jointedlove.blogspot.se/2013/06/the-borrowers-den.html

       • Carina skriver:

        Men åååååh tack. Vilket fint felandskap! Tack för länken.

        Kan bli så att det blir en recast realpuki soso trots allt. Verkar som de har. Jag mailade och frågade. :-)

        • Annefia skriver:

         Recast? Du menar en piratkopia? Det kan ju vara bra att vet i sånna fall att en sån docka kommer vara helt bannad på DOA och förbjudet att prata om och visa bilder på där. Om du vill vara en del av BJD-kommunityn är inte en piratkopia att rekommendera (dom flesta kommer titta snett på dig även om det finns vissa som accpeterar piratkopior) Men om du bara är intresserad av att ha en dock för din egen del och struntar i den sociala biten så är det ju helt upp till dig hur du vill göra. Jag vill bara att du ska vara medveten om konsekvenserna innan du bestämmer dig så att du inte får reda på dom efteråt och blir besviken.

         • Carina skriver:

          hej
          tack för varningen. Jo då jag är medveten om det. är bara väldigt ivrig att få en docka så fort som möjligt. planerar att köpa legit senare när jag sparat till det. så den sociala biten får komma in också. Eftersom jag sjäv handarbetat i många år och gör egna mönster är jag medveten om att det är kopior och allt vad där innebär. :-)

         • Annefia skriver:

          Lycka till med dina dockinköp då! :o)

     • Carina skriver:

      Skulle kolla på DOA men jag kunde inte registrera mig. man behöver nån kod. Vet du hur man får en sån??

 4. Jösses vilka klor du har fått,…läckert :-)
  Och Spase Case är supersnyggt på dig,men tuggummidoft det kände jag ingen på mina lack från den här kollektionen.Du tror inte att det är Sminkan som har någon ”egen” doft som smittat av sig på påse eller lack? ;-) ….,…såååå gullig du är som länkar till min blogg.*Puss*

 5. Pingback: Color Club Space Case | Sminkan & Emma