NailArt Sunday: Blommor och Grodor i Midsommartid

Åh vad jag har längtat efter att få visa er mina midsommarnaglar! Jag kan utan att överdriva säga att det här är den nailart jag lagt ner allra mest tid på och också den nailart jag är allra mest nöjd med.

Blommiga midsommarnaglar

Förra sommaren hittade jag en tutorial på YouTube som visade hur man målade sånna här blommor (glömde tyvärr bokmärka den). Jag har t.o.m för mig att jag målade en eller två blommor på min midsommarmanikyr förra året, men det är just det det har handlat om sen dess, en eller två blommor som accent (målar man dom med knappnål som jag gjorde förr gör man gärna så få som möjligt) Det här är dock första gången jag målat en hel full manikyr med massor av blommor på alla naglar.

Blommiga midsommarnaglar

Det känns som om mina nailarts har tagit ett stort kliv framåt den senaste tiden, mycket tack vare att jag börjat lackblogga. Det är ju väldigt peppande och inspirerade att få positiv feedback och att visa upp mina nailarts driver mig till att hela tiden förbättras. Dessutom inspireras jag av andra lackbloggare och pushas hela tiden framåt av LeLa och hennes NailArt Sunday

Blommiga midsommarnaglar

NailArt Sunday ja… Temat för den här veckan blev inte alls ”blommor”, ”midsommar” eller nått annat som skulle passa in på den midsommarmanikyr som jag planerat i flera veckor, i stället blev det GRODOR. Nått som (i alla fall om dom är små och lustiga) i och för sig också förknippas med midsommar men inte alls kändes lika elegant och passande som mina blomnaglar. Men samtidigt så gillade jag temat och jag visste jag att jag både vill behålla mina blomnaglar så länge som möjligt OCH vara med på NailArt Sunday så det fick bli en kompromiss med en accentgroda på tummen.

Midsommarnaglarna

Även om huvudtemat för den här manikyren är blommor så hoppas jag ju att jag får godkänt ändå för mina accentgroda. Trots allt visar det ju på stort engagemang när man kombinerar sin tjusiga blommanikyr med galna grodor på det här sättet.

Midsommargroda!

Galna grodOR???? Så vitt ni kan se så är det ju bara EN grodA med på bilden, men se där har ni fel. Lacket jag använt till grodan är nämligen det mycket passande Express Colour Crazy Frog så på det sättet har jag ju TVÅ galna grodor på tummen.

Blommiga midsommarnaglar

Den enda missen i den här manikyren var valet av Klean Color Neon Sapphire som det blåa lacket. När allt lack härdat visade det sig nämligen att blommorna missfärgats något och inte längre var lika kritvita som dom skulle. Det kan ju bara bero på det blå lacket under för jag har använt samma vit lack till grodögonen och där har det inte missfärgats alls. Men, men… jag är ändå mer än nöjd med den här manikyren och jag har intressant nog fått lika mycket beröm för grodan som för blommorna.

Grodnageln:
1 lager Essie Nourish Me
2 lager NYX Green Papaya (från 3,5kg-påsen)
2 lager Express Colour Crazy Frog
1 lager Seche Vite
Vitt: L’Oreal Snow in Megeve
Blått: IsaDora Papagayo Blue
Svart: NordicCap/Star Nails NP12
Rosa: NordicCap/Star Nails NP05
2 lager Seche Vite

Blomnaglarna:
1 lager Essie Nourish Me
2 lager Klean Color Neon Sapphire
1 lager Seche Vite
Vitt: L’Oreal Snow in Megeve
Gult: Milani Gaudy Yellow (från 3,5kg-påsen)
Grönt: NYX Green Papaya (från 3,5kg-påsen)
2 lager Seche Vite

Det här inlägget postades i Express Colour, IsaDora, Klean Color, L'Oreal, Milani, Nagellack, Nailart, Nordic Cap/Star Nails, NYX och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

26 kommentarer till NailArt Sunday: Blommor och Grodor i Midsommartid

 1. Emma P skriver:

  Jag förstår verkligen att du är nöjd med detta, det ser seriöst fantastiskt ut!

 2. Helena skriver:

  Vilka kul grodor! Ja och blommorna är också fina förstås :)

 3. Wow, är sååååå grymt impad!! Blommorna är helt underbara, så vackra och detaljerade. Grodan är supercool. :-)

 4. Camilla skriver:

  Jättefint! Kurbits tänker jag (det är nog färgerna), förutom grodan. Men den är också jättesöt! :-)

 5. Lela skriver:

  Grodan kändes väl kanske inte helt rätt placerad tillsammans med alla vackra blommor men jag gillar det galna uttrycket på grodan:)

  Och resten av din manikyr ska du helt klart vara stolt över, den ser makalöst fin ut:) Och så blir jag så glad, det är precis detta som är grundstommen i NailArt Sunday. Alla ska kunna vara med, ha roligt och utvecklas i sin egna takt:)

 6. Sanna skriver:

  Hihi bara älskar grodan ibland allt vackert blomster.. =)

  SV: Hoppas att din midsommar var fin <3
  Kramar
  Sanna

 7. LadyNight skriver:

  Blomnaglarna ser helt underbara ut! Verkligen passande midsommarvackert. Den manikyren ska du verkligen vara stolt över :)
  Och din grodtumme, riktigt rolig. Tänk om man hade en sån på varje nagel, fast i olika färger. Hade sett skojigt ut *hinta* ;)

 8. Underbar och mycket cool groda!! Blommorna är otroligt vackra!

 9. Gelic' nail art skriver:

  hihi, gillade den galna grodan! :) Och blommorna givetvis! ;)
  Har också märkt att KC Sapphire Blue är väldigt pigmenterad och gärna vill missfärga andra lack. Tack och lov inte naglarna (med baslack givetvis). :)

  • Annefia skriver:

   Tack!!! :o)

   Neon Sapphire är också smockfultl av pigment. Det gick åt mängder med bomullstussar för att ta bort det för dom blev snabbt helt knallblå. Kommer nog akta mig för KC-lack i nailarts i framtiden men nagarna klarade sig hos mig med

 10. Alexandra skriver:

  Vad fint det här är. Blommarna är verkligen jätte fina. Och jag blev riktigt glad av din groda :D!

 11. Sminkan skriver:

  Blommorna är magiskt fina! Jättesnygg manikyr!

  • Annefia skriver:

   Tack! :o) Det är det jag säger, nailart ÄR kul!!! (Om du försöker hjärntvätta mig att gilla orange får väl jag försöka hjärntvätta dig så du tycker nailart är kul. LOL)

 12. Pingback: Milani Gaudy Yellow | Fialand – Pyssel, Prat & Nagellack

 13. Pingback: NailArt Sunday: Split Personality | Fialand – Pyssel, Prat & Nagellack