NailArtSunday: Plåsterart

Dagens tema för NailArtSunday är pedikyr, nailart på tånaglarna alltså. Jag har dock valt att tolka det hela lite annorlunda idag. Eller valt och valt? Vi kan väl, för att sammanfatta det hela så kort som möjligt, säga så här: kanten på myggnät/vädringsfönster + stortånagel = blodbad och garanterat ingen pedikyr den här sommaren i alla fall. Blodet är borta nu och det gör inte längre ont men min tånagel är fortfarande ….eh…. en liten smula defekt och ABSOLUT inte mottaglig för sånt som nagellack eller ve och fasa REMOVER. Eeeeek!!!

Alltså har jag vaklt att start en ny trend idag: Plåsterart! ”För dom dagar man vill ha nått vacker att titta på som får en att glömma ens sargade tånagel” Det är väl YTTERST tveksamt om LeLa kommer godkänna det här men ja, jag HAR faktiskt gjort mitt bästa för att kunna vara med i dag också och för att visa att jag är (i alla fall NÅGORLUNDA) seriös har jag t.o.m. använt mig av riktigt nagellack till plåsterarten. Dock inget överlack eftersom det rosa är ett texturlack (och det är ju baaaara därför jag skippat överlacket)

Tassar av olika sort!

Och för er som tycker tår och fötter är traumatiskt har jag försökt mildra det hela lite genom att inkludera en mycket sötare fot också.

Saker man lär sig om sig själv när man har en kamera med supermacro: jag har tydligen fräknar på fötterna. Det hade jag ingen aning om! Jag trodde bara dom var fula och flammiga. Av alla ställen att få fräknar på!!!

1 lager Salvequick Textile/Elastic
Grönt: Milani Gleaming Green (från 3,5kg-påsen)
Rosa: Depend 2062

Det här inlägget postades i Depend, Milani, Nagellack, Nailart och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

13 kommentarer till NailArtSunday: Plåsterart

 1. Jennysjox skriver:

  Finfin tolkning ju. Det gäller ju att utnyttja det man har :-)

 2. Helena skriver:

  Haha, älskar din tolkning! Själv har jag också gjort ett någorlunda annorlunda inlägg på dagens tema.

 3. Lene skriver:

  Åh din stakkels tå! Men jeg synes nu det er rigtigt fint at du får det bedst mulige ud af det.

 4. Lela skriver:

  Ha ha, detta ligger egentligen utanför gränsdragningen men jag kan inte annat än att skratta och fröjdas åt din kreativitet här. Klart du får vara med:)

 5. Camilla skriver:

  Haha, så kul! Ja förutom för tån då … Kissefoten är söt.

  Visst är makro ”läskigt”, en massa saker man inte sett … ;-).

  • Annefia skriver:

   Kissefoten är SÅ mycket sötare! Och när det gäller tån är jag glad att det bara var nagel som bröts och inte tån.

   Usch ja, makro är hemskt!!! (Fast också hemskt kul att fota med… eller kanske man ska använda hela ordet fotografera just i det här sammanhanget. LOL)

 6. Rolig tolkning! Den håriga tassen såg väldigt söt ut också!

  • Annefia skriver:

   Det gäller ju att vaar kreativ ibland. LOL

   Visst är lurvtassen söt? Jag gillar verkligen att raggisar har tofsar mellan tårna, men det syns ju inte så väl här. Dock försämrar det deras bromssystemen smula fast när det gäller Måns spelar det ju ingen roll eftersom han inte har några bromsar installerade alls.

 7. Pingback: Milani Gleaming Green | Fialand – Pyssel, Prat & Nagellack