Milani Gleaming Green

För att återknyta till gårdagens blogginlägg tänkte jag passa på att visa upp mina matchande tomatgröna naglar. Det visade sig att Milani Gleaming Green (ett lack ur min mystery bag från Sminkan) matchade både tomatblad och gröna Tigerellatomater alldeles perfekt.

Milani Gleaming Green

Milani Gleaming Green är ett lack som jag använd till både nailart och plåsterart men det här är första gången jag bär det på egen hand (eller ja, jag har ju burit det på mina egna händer… och fötter… förut med, men ni förstår säkert vad jag menar)

Milani Gleaming Green

Gleaming Green är ett hologlitterlack och i flaskan är det alldeles fullproppat med microhologlitter och små, små holografiska stränglitter och en fullkomlig explosion i glitter och regnbågar (mycket mer IRL än på bilden) Tyvärr är det svårt att få med sig glittret upp på penseln vilket gör att det inte alls bli lika hologlittrigt på naglarna.

Milani Gleaming Green

I det här fallet stör jag mig inte alls på att det är strängglitter, dom är så små och dom är ju holo, så jag hade gärna sett MER av dom på naglarna. Däremot känns det som att just den här gröna nyansen passar bättre ihop med tomaterna än med min hudton.

1 lager Essie Nourish Me
3 lager Milani Gleaming Green
2 lager Seche Vite

Det här inlägget postades i Balkongen, Milani, Nagellack, Prat och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till Milani Gleaming Green

  1. Sminkan skriver:

    Det är alla fall en lite annorlunda grön nyans… Jag provade det där innan det åkte i lådan för bortskänkes. Har nog bilder någonstans. Hade det inte varit strängglitter hade jag nog gillat det. Och det gula med.

  2. Emma P skriver:

    Hmm, känns som ett fulsnyggt lack. Men en perfekt matchning helt klart!

  3. Jag tycker det var coolt! Störde mig inte heller på strängglittret som jag brukar göra.

  4. LadyNight skriver:

    …har alltid misstänkt att du har gröna fingrar, men nu stämmer det ju på mer än ett sätt LOL