Överraskningar

I morse blev jag väckt av brevbäraren som inte lyckades pressa in ett paket i mitt smalare-än-standardmått brevinkast utan i stället ringde på dörren. Snällt, vissa tar bara med sig paketet så får jag hämta det själv senare. Paketet visade sig vara från Nailtastic-Anne och innehålla en hel del roliga överraskningar… och en mindre rolig.

Dollish Polish A Peachy Princess, Milani Cyberspace, L'Oreal Wild Purple

Anne hade erbjudit sig att jag skulle få hennes flaska Dollish Polish A Peachy Princess och eftersom hon är jättesnäll (eller dålig på att räkna lackflaskor) fick jag ytterligare tre lack. Tack gulle! På bilden Dollish Polish A Peachy Princess, Milani Cyberspace, och L'Oreal Wild Purple. Allihop är väldigt mycket mina färger så jag är jättenöjd! (Färgåtergivningn på bilden = mysko pga tjocka moln och gulgrått ljus just när jag fotade)

Resterna av OPI Chic from Ears to Tail

Det sista lacket, OPI Chic from Ears to Tail, stod dock för den tråkiga överraskningen. Jag kände redan på lukten när jag fick paketet i handen att nått nog inte stod rätt till med innehållet och det visade sig att flaskhalsen brutits av på OPI-flaskan och allt var indränkt i rosa lack. Alla lack vara förpackade i separata bubbelplastpåsar dock vilket gjorde att dom andra flaskorna höll sig rena även om deras emballage var rosa. SÅ sorgligt!!!

Jag vet inte om den sommarvikarierande brevbäraren knäckte flaskan när försöket stoppa in paketet men det tror jag inte för jag öppnade det ju bara nån minut senare och SÅ mycket lack borde det inte hinna rinna ut på den tiden, så jag misstänker att den skadats redan under transporten. Tråkigt är det i alla fall!

Jag lyckades hälla upp dom sista dropparna i en liten flaska men den blev bara 1/3 full så jag vet inte om jag ens har lack nog till en hel manikyr. Men bortsätt från missödet med den trasiga flaskan är jag ju väääldigt glad över mitt paket.

Det här inlägget postades i Dollish Polish, L'Oreal, Milani, Nagellack, OPI och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

15 kommentarer till Överraskningar

 1. Camilla skriver:

  Ohh, fina lack! Trist med postolyckor, man vågar inte tänka på hur de kastar paketen …

  Ska komma ihåg det där om jag skickar lack någon gång, de behöver alltså spjälas! :-)

  • Annefia skriver:

   Jag tror nackkrage är vad det här lacket behövt eftersom det brutit halsen. Och jo, det händer ju att paket misshandlas en hel del under postgången. Suck! För några år sen var det ju massor av paket som försvann också eftersom det fanns en anställd på nån soteringcentral som stal dom (jag kände folk då vars paket dom hittade hemma hos den här personen)

 2. Sminkan skriver:

  Åh, vad tråkigt att flaskan var sönder. Men, det räcker nog till en manikyr alla fall. De andra var jättefina och jag gillar Milani Cyberspace så det kommer säkert du med göra!

  • Annefia skriver:

   Det ser jättevackert ut i flaskan i alla fall och du har ju rätt bra koll på vad jag gillar nu för tiden. Vi har ju ganska lika smak bortsett från orange då. LOL

 3. Vad roligt med paket, men trist med den trasiga flaskan… Ska bli kul att se dessa lack på dig!

  • Annefia skriver:

   Det tycker jag också! Jag är jättenyfiken på dom. Det är synd bara att jag har så mycket att göra nu att jag knappt hinner lacka om naglarna.

 4. Åh mycket fina lack, men vad tråkigt att ett gått sönder.

 5. Helena skriver:

  Alltid lika tråkigt när någon flaska blir skadad :(

 6. Nailtastic skriver:

  Men vad typiskt! Dumma Posten! Nåja, det är väl sånt som händer, det finns ju alltid en risk när man skickar ömtåliga saker.

  Hoppas du kommer att gilla lacken! Stor kram!

  • Annefia skriver:

   Jo, tyvärr är det ju en risk man tar. Jag bär Milani Cyberspace på naglarna just nu och älskar det! Det är ju mycket mera holo på naglarna än i flaskan och fantastikst vackert.

   A Peachy Princess får följa med på fisksemestern för mitt i allt det där naturnära och vilda passar givetvis glitterlack allra bäst. LOL Jag skyller på att jag försöker matcha fiskedragen, camouflage som camouflage. LOL

   Lika stor kram tillbaka!

 7. LadyNight skriver:

  Skojsigt med lackpaket! Synd på ena flaskan bara, vilken otur :/ Tur att du fick flera så att det vägde upp den lilla olyckan lite. Milani Cyberspace ser intressant ut :)

  • Annefia skriver:

   Dom andra lacken vägde mer än väl upp för det trasiga. Cyberspace är helt fantastiskt, mycket snyggare än i flaskan. Bildbevis kommer så småningom. A Peachy Princess är jätteläckert också, har precis lackat med det ensamt.

 8. Pingback: Dollish Polish A Peachy Princess | Fialand – Pyssel, Prat & Nagellack