Dollish Polish A Peachy Princess

Fiskfobiker bör nog undvika sista bilden

Nu äntligen blir det nagellack igen!!! SOM ni har väntat! Fast jag ger mig ju inte med mitt semestertjatande än förstås eftersom det här är mina fiskenaglar, på bilderna hopparade med fiskedrag… och fisk… i stället för flaskbilder eftersom jag inte riktigt ville packa ner nagellack i fiskeväskan. NÅN måtta får det väl vara! LOL

Med till stugan däremot packade jag ju flera lack, bl.a. två av lacken jag just fått från Nailtastic-Anne och det jag valde att inleda veckan med var Dollish Polish A Peachy Princess.

Dollish Polish A Peachy Princess

Dollish Polish A Peachy Princess är ett persikorosa jellylack fullt med alla möjliga olika glitter, mörkrosa/cerise microglitter, holografiska/primatiska mellanrosa hexor i minst 2 olika storlekar och ljusrosa fyrkantsglitter (och möjligtvis nått mer glitter som jag missat). Basen orkar inte riktigt bära upp alla glitter så man får skvalpa runt en hel del med flaskan och ställa den på huvudet ett tag för att få med allt på naglarna men det är det värt för det är sååå vackert. Bilderna gör inte riktigt det här lacket rättvisa för det var skarp, skarp sol och dom ser lite urblekta och gulaktiga ut, ska nog ta nya bilder så småningom.

Dollish Polish A Peachy Princess

Anne hade valt att använda det här lacket i en layering men eftersom det hade färgad bas och jellyglitter råkar vara en av mina absoluta favoritfinishar så ville jag testa om det täckte på egen hand och det gjorde det. Det är visserligen 5 eller 6 lager på bilderna men det sista laget behövdes inte för täckningen utan för att jag målat slarvigt pga den dåliga belysningen i stugsoffan (men jag var i alla fall smart nog att kolla naglarna i bättre ljus innan jag la på överlacket).

Dollish Polish A Peachy Princess (+ abborre)

Allt som allt så är jag väldigt förtjust i A Peachy Princess, jag menar rosa, holo, glitter och jelly, vad mer kan man begära? Kanske att det skulle ha lockat till sig fler fiskar? Men å andra sidan så var det blingigt nog för att skrämma bort eventuella björnar. (Och hur ofta är DET med som ett kriterium i en nagellack recension??? LOL)

Varken abborren på bilden eller handen som håller den är mina. Jag har bara en vänsterhand i fall ni undrade

1 lager Essie Nourish Me
5 eller 6 lager Dollish Polish A Peachy Princess
2 lager Seche Vite (tror jag)

Det här inlägget postades i Dollish Polish, Nagellack och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

11 kommentarer till Dollish Polish A Peachy Princess

 1. Oh, vilket härligt nagellack!! Underbart blingigt :D

 2. Vackert! Å bevisligen björnsäkert också! Du har ju testat! ;)

  • Annefia skriver:

   Sånt är ju VIKTIGT att testa dessutom! LOL Nu vill jag visserligen gärna se björn men från bilen då och inte på nära håll (I SYNNERHET inte så nära håll att nallen ser nagellacket)

 3. Sååå läckert och verkligen mycket fina detaljer i lacket. :-)

 4. Sminkan skriver:

  Lacket gick inte hem hos mig men fisken var himla fin!

  • Annefia skriver:

   Den var GOD också!

   Lacket är ju lite speciellt, det kräver ju att man VERKLIGEN gillar rosa. Men det ser inte lika brunprickigt ut IRL som här i alla fall. LOL

 5. Nageldraken skriver:

  Haha, dina fiskenaglar var ungefär sjutusen gånger tjusigare än mina! Dina ser ju ut att ha överlevt oskadade! Men så bodde du ju lite mer civiliserat också… :-)

  • Annefia skriver:

   Jo, en aaanings mer civilicerat, jag hade t.o.m TV (även om det bara gick att se på 8:an) Fast det ska ju inte stickas under stol med att dom här bilderna är tagna ganska tidigt första dagen så det är ju inte så konstigt ingen nagel gått av och det inte ens finns minsta spår av tipwear. Hade jag fotat naglarna sista dagen hade det ju sett annorlunda ut. LOL

 6. Pingback: Dollish Polish A Peachy Princess över L’Oreal Wild Purple | Fialand – Pyssel, Prat & Nagellack