Depend 366

Kanske dags för lite nagelbilder nu också? Naglar med lack på alltså, det var ju att tag sen sist nu. Men trots allt lackade jag ju naglarna även under min bloggpaus även om jag inte bytte lack lika ofta som annars. Hur skulle jag ha tid med det? Jag hade ju inte ens tid att pyssla om och olja in naglarna som jag brukar, vilket tyvärr ledde till torrare naglar och händer och början till självsprickor på tummar. Tyg är uttorkande! Efter bara två dagar med normal nagelvård med min kära olja är självsprickorna borta igen dock. Gillar verkligen min olja!

Depend 366

Nåväl, Depend 366 är lacket jag bar i början av veckan, ett lack jag fått från Sminkan, surprise, surprise. 366 tillhör Depends blåskimrande sommarkollektion precis som det gröna 361 som jag visat tidigare. Jag gillar verkligen dom här lacken, dom är jellylack (ett plus i min värld) men har ganska bra täckning ändå och det blå skimret får mina naglar att se extra långa och extra snygga ut. Jag skulle dock säga att det gröna lacket ligger ett snäpp närmare mitt hjärta än det här lacket, även om det numera är ett av mina favoriter när det kommer till rosa lack.

Depend 366

1 lager Essie Nourish Me
3 lager Depend 366
1 lager Seche Vite

Det här inlägget postades i Depend, Nagellack och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

9 kommentarer till Depend 366

 1. Fin rosa färg. Dina naglar är ju huuuuuur långa som helst, snyyyyggt! :-)

 2. Vad långa fina naglar du har fått! Fint lack också! :)

 3. Sminkan skriver:

  Det ser jättefint ut på dig!

 4. LadyNight skriver:

  Verkligen tjusiga naglar! Rosa är ju inte riktigt min grej, men det passade verkligen dina naglar. Lustigt sånt där, att någons naglar funkar så bra med en vis färg medans någon annans inte gör det. Och jag börjar bli mer och mer nyfiken på jellylack. Har inte ett enda. Får nog se till att ändra på det snart. Yepp.

  • Annefia skriver:

   Jag tycker också att det är fascinerande att lack kan se så olika ut på olika personers naglar. Det som blir jättesnyggt på mig kanske bara är ett
   t mellanlack på nån annan.

   Jelly kan verkligen rekommenderas. Jag älskar djupet jelly ger

 5. Pingback: Depend 368 | Fialand – Pyssel, Prat & Nagellack