Pridenaglar

Kanske dags att ta en paus från semesterbilderna och visa lite naglar igen? Det har ju inte blivit mycket nailart den senaste tiden. Jag har inte riktigt haft tid och jag saknar inspirationen från NailArt Sunday men just den här veckan kändes det ju väldigt, väldigt rätt med regnbågsfärgade naglar.

Pridenaglar

Jag ville egentligen måla regnbågsnaglar redan förra sommaren men då saknade jag rött, orange och gult lack. Originaltanken var också nån form av skittle med en färg/nagel, kanske två på tummen för att få med alla sex färgerna från prideflaggan. Den här sommaren har jag alla lackfärgerna jag behövde och valde dessutom att frihanda radningen med alla färgerna på varje nagel. Det säger ju en hel del om hur både min lacksamling och mina nailartskills utvecklats under det senaste året.

Pridenaglar och Tigerellatomat

Eftersom jag inte har nån lämplig flaska att fota naglarna med valde jag att fota dom med min mogna Tigerellatomat i stället. Det är ju lättare att få till en snygg nagelpose när man håller i nånting och så gillade jag färgkombinationen. Tomaten var GOD dessutom, så där som hemodlade tomater brukar vara.

Pridenaglar

Det här är verkligen en riktigt glad-manikyr! Man kan inte annat än att bli glad av så färgsprakande naglar! Dessutom känner jag att det är viktigt för mig att fortsätta med nailart när jag har tid för det är verkligen roligt.

Pridenaglar och Tigerellatomat

Är det nån mer än jag som givit sig på regnbågsnaglar den här veckan?

1 lager Essie Nourish Me
2 lager Milani Gaudy Yellow (från 3,5kg-påsen)
1 lager Seche Vite
Rött: Depend 37
Orange: Nordic Cap/Star Nails NP07
Gult: Milani Gaudy Yellow
Grönt: China Glaze Cha Cha Cha
Blått: Depend 295
Lila: L’Oreal Wild Purple
2 lager Seche Vite

Det här inlägget postades i Balkongen, China Glaze, Depend, L'Oreal, Nagellack, Nagelvård, Nailart, Nordic Cap/Star Nails, Prat och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

13 kommentarer till Pridenaglar

 1. Åhh såå coolt och läckert!! :-)

 2. Coolt! Å åh vilken fin tomat!!

 3. LadyNight skriver:

  Vad läckert! Ser jättesnyggt och glatt ut. Du blir bara duktigare och duktigare på nailart hela tiden ju. Riktigt kul att se utvecklingen :)

  Inga regnbågar här inte. Har också problemet med att gult och orange (samt en bra röd) fattas >.<

  • Annefia skriver:

   Åh tack!!! :o) Jag tycker själv att det är kul att se utvecklingen också, det sporrar mig ju till att försöka bli bättre hela tiden.

   Det blir ju så att man har många lack av dom färger man gillar men färre av dom andra. Till regnbågar krävs det ju rätt färger dock.

 4. Sminkan skriver:

  Fantastiskt att få hela regnbågen på varje nagel! Jag vill helst ha tomaten dock.

  • Annefia skriver:

   Jag blev faktikst lite impad själv att jag fick plats med alla färger och ännu mer så på högerhanden där en del av naglarna numera väldigt mycket kortare än jag skulle vilja.

   Jag har fler tomater på balkongen och du vet var jag bor så det är ju inte omöjligt att du kan få smaka på nån längre fram i sommar (jag glufsade i mig den sista mogna i natt dock)

 5. Lene skriver:

  Jeg ved også hvor du bor, men det er lidt svært for mig at komme forbi. (Ellers ville jeg helt bestemt) LOL Neglene ser flotte ud.

 6. Emma P skriver:

  Men hjälp så fint och roligt! Har faktiskt inte haft en tanke på att göra regnbågsnaglar under prideveckan men det är ju en lysande idé så det måste jag försöka komma ihåg till nästa år…

  • Annefia skriver:

   Kul att du gillade mina pridenaglar! Jag kom ju på idén för sent förra året jag också så jag har ju haft ett år på mig att planera nu. Ska nog försöka komma ihåg det nästa år också.

 7. Pingback: NailArt Sunday: Pastellskimrande regnbågsskittle | Fialand – Pyssel, Prat & Nagellack