Dagsarkiv: onsdag 11 september 2013 - 17:23

Dollish Polish A Peachy Princess över L’Oreal Wild Purple

Jag gillar verkligen Dollish Polish A Peachy Princess (OBS! Fiskvarning för bild nr 3 om man följer den här länken) och kände att det kunde vara kul att testa det i en layering också. Helena på Lacky Corner hade gjort en så fin layering med A Peachy Princess över lila China Glaze Fancy Pants och då blev jag sugen på att kombinera mitt lack med lila också.

Dollish Polish A Peachy Princess över L'Oreal Wild Purple

Jag valde dock att använda det mera rödlila L’Oreal Wild Purple, ett annat av lacken jag fick från Nailtastic-Anne. Men oj vad svårt det är att få till rätt färg på Wild Purple när man fotar det!!! Följer man länken ser lacket nästan svartlila ut och på bilderna i det här inlägget drar det åt rödbrunt men jag skulle mer beskriva det som plommonlila i verkligheten. Det är nånting med det här lacket som verkligen inte vill fotas men i det här fallet kanske den svagt persikorosa basen i A Peachy Princess påverkar också?

Dollish Polish A Peachy Princess över L'Oreal Wild Purple

I alla fall blev ja väldigt nöjd med kombinationen (i synnerhet som den såg ut i verkligheten då) men jag är också sugen på att testa prinsesslacket över ett mera blålila lack i framtiden för att komma närmare Helena urtjusiga kombination. Oh the endless possibilities!!! (tänk er det hela sagt med handen mot pannan i en sån där, jag håller på att svimma skicka luktsaltet-pose)

1 lager Essie Nourish Me
2 el 3 lager L’Oreal Wild Purple
2 lager Dollish Polish A Peachy Princess
2 lager Seche Vite

Publicerat i Dollish Polish, L'Oreal, Nagellack, Nailart | Etiketter , , , | 14 kommentarer