Dollish Polish A Peachy Princess över L’Oreal Wild Purple

Jag gillar verkligen Dollish Polish A Peachy Princess (OBS! Fiskvarning för bild nr 3 om man följer den här länken) och kände att det kunde vara kul att testa det i en layering också. Helena på Lacky Corner hade gjort en så fin layering med A Peachy Princess över lila China Glaze Fancy Pants och då blev jag sugen på att kombinera mitt lack med lila också.

Dollish Polish A Peachy Princess över L'Oreal Wild Purple

Jag valde dock att använda det mera rödlila L’Oreal Wild Purple, ett annat av lacken jag fick från Nailtastic-Anne. Men oj vad svårt det är att få till rätt färg på Wild Purple när man fotar det!!! Följer man länken ser lacket nästan svartlila ut och på bilderna i det här inlägget drar det åt rödbrunt men jag skulle mer beskriva det som plommonlila i verkligheten. Det är nånting med det här lacket som verkligen inte vill fotas men i det här fallet kanske den svagt persikorosa basen i A Peachy Princess påverkar också?

Dollish Polish A Peachy Princess över L'Oreal Wild Purple

I alla fall blev ja väldigt nöjd med kombinationen (i synnerhet som den såg ut i verkligheten då) men jag är också sugen på att testa prinsesslacket över ett mera blålila lack i framtiden för att komma närmare Helena urtjusiga kombination. Oh the endless possibilities!!! (tänk er det hela sagt med handen mot pannan i en sån där, jag håller på att svimma skicka luktsaltet-pose)

1 lager Essie Nourish Me
2 el 3 lager L’Oreal Wild Purple
2 lager Dollish Polish A Peachy Princess
2 lager Seche Vite

Det här inlägget postades i Dollish Polish, L'Oreal, Nagellack, Nailart och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

14 kommentarer till Dollish Polish A Peachy Princess över L’Oreal Wild Purple

 1. Honi skriver:

  Tycker det är väldigt höstigt och tjusigt :)

 2. Sååå snyggt, härlig färg och glittret är så snyggt. :-)

 3. Emma P skriver:

  Ser jättefint ut, underbart glitter!

 4. Sminkan skriver:

  Väldigt fin kombination! Jag gillar!

 5. Alexandra skriver:

  Väldigt fint tillsammans!

 6. Nageldraken skriver:

  Fin färgkombination, och jag gillar de fyrkantiga glittren. Det gör att det inte blir för gulligt fast det är rosa!

  • Annefia skriver:

   Jag gillar också fyrkanterna, det här är mitt enda glitter med fyrkanter. Jag tycker också dom cerise-röd-kopparfäragde microglittren gör sitt till för att bryta av också

 7. Helena skriver:

  Tack för varningen!!

  Det här var en mycket snygg layering tycker jag. Måste nog prova något liknande :)

  • Annefia skriver:

   Så kul, min layering var ju inspirerad av din och då är det ju kul att kunna inspirera tillbaka.

   Tycker det känns självklart att varna när jag vet att du läser bloggen och har fiskfobi. Det kan ju inte vara SÅ kul att tro att man ska få se snygga naglar och så finns det en abborre med på bilden också.