NailArt Sunday: Fult och fantasilöst

Alltså, alla nailarts kan ju inte vara supervackra och imponerade, ibland blir det ju bara fult och fantasilöst i stället som nailarten till dagens NailArt Sunday. Jag har haft alldeles för lite tid, ork och inspiration den här veckan och då kan det bli som det blir… Eller rättare sagt, inspiration HAR jag haft, för nailarts som skulle kräva massor av tid och ork, men inte för nailart som man hinner slänga ihop på en höft strax innan man ska sova. Men det ÄR tre lack inblandade så det borde bli godkänt i alla fall. Minimikravet är ju två lack men jag har aldrig sett att Lela krävt att resultatet ska vara vackert. LOL

Inte min allra vackraste nailart nånsin

Lacken jag använt är rosa H&M Get a Rose 4 Me, oliv- (eller peperoni-) gröna H&M Wanna pepperoni och det svartglittriga L.A. Girl Uninhibited, alla tre från 3,5 kilospåsen från Sminkan. Get a Rose 4 Me gillade jag jättemycket i den här nailarten och Uninhibited kanske kan bli kul i nått annat sammanhang (det är ett rent effektlack dock, tror det skulle behövas typ 40 lager för att få det täckande) så dom kommer jag att behålla men Wanna pepperoni kommer jag nog skänka vidare. Det är inte fullt lika gultonat i verkligheten, höstsolen gör sitt till med, men nej, det är nog inte min färg det här.

Som en liten parantes så brukar chilfrukten som lacket förmodligen är döpt efter stavas peperoni (eller feferoni) medan pepperoni med två p är en korv. Ooops! LOL

1 lager Essie Help Me Grow
Rosa: 2 lager H&M Get a Rose 4 Me
Grönt: 2 lager H&M Wanna pepperoni
Svart: 1 lager L.A. Girl Glitter Addict Uninhibited
2 lager Seche Vite

Det här inlägget postades i H&M, L.A. Girl, Nagellack, Nailart och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

13 kommentarer till NailArt Sunday: Fult och fantasilöst

 1. Lela skriver:

  Ha ha, nej jag har aldrig krävt att resultatet ska vara vackert:) Då hade jag fått diska mig själv många söndagar;)

  • Annefia skriver:

   Det är ju för väl att du inte diskar dig själv. LOL

   Och lite tycker jag grejen är att det inte BEHÖVER vara världens vackraste, mest avancerade nailart varje söndag utan att man hela tiden peppar och inspirerar varandra och utmanar sig själv. Ibland ligger utmaningen att göra nått tekniskt avancerat eller följa ett klurigt tema och ibland ligger utmaningen i att komma på nått alls eller i att acceptera och våga visa upp det mediokra (och det ibland katastrofala. LOL)

 2. Nu var du väl lite hård mot dig själv! Jag tycker inte det var ful och fantasilöst.
  Sååå roligt att H&M har tabbar sig med stavningen på peperoni! Lol! Detta gjorde min kväll! Tack! :D

  • Annefia skriver:

   Jag antar att det dels beror på att jag jämför med vad jag VILLE göra egentligen plus att jag inte gillar färgkombinationen. Jag gillar ju lacket som du visar i dag som ju också har samma äggskalskänsla, det är bara det att i ditt fall så är det snyggt (ljusblått ÄR snyggare än ”korvgrönt”)

   Jag kunde inte låta blir att dela med mig av mitt felstavningsfynd för jag skrattade också högt. LOL

 3. Nageldraken skriver:

  Jag tycker att det var roligt! Kanske inte vackert, men lite tilltalande i sin knasighet! :-) Och det är väl för väl att man inte alltid måste visa upp mästerverk, då skulle det inte bli så mycket bloggat för min del! :-)

 4. Detta är verkligen INTE fult, det ser ut som läckra fågelägg tycker jag. :-)

 5. Sminkan skriver:

  Ja, wanna pepperoni är extremt ful. Det var därför den rensades ut. Felstavningen har jag också reagerat på, det är lite pinsamt nästan. Släng lacket, jag tror inte det finns någon som vill ha det. :D

  • Annefia skriver:

   ÄNTLIGEN nån som förstår mig! LOL Men så har du ju sett lacket IRL med (OCH manikyren som sådan också) I flaskan tycker jag inte Wanna pepperoni ser SÅ dumt ut, men det blev INTE kul på naglarna.

   Jag har en 11-årig lacknörd i släkten som också älskar grönt och blått lack (god smak) men jag misstänker ju att inte hon heller kommer älska just den här korvgröna nyansen.

 6. Pingback: NailArt Sunday: Stjärntecken | Fialand – Pyssel, Prat & Nagellack