NailArt Sunday: Rosa och Silver

Pust! Jag trodde inte att jag skulle orka få upp ett inlägg i dag pga dålig vecka men här är det. Jag vill ju inte gärna missa en NailArt Sunday. Temat är fritt och manikyren har jag burit i flera dagar nu men egentligen hade jag tänkt lacka om och visa nått annat i dag och sparat den här till rosa veckan, men så blir det nu inte. Jag har massor av andra rosa idéer dock så räcker bara orken till lär ni inte lida nån brist på rosa nailart då heller.

L’Oreal Marie Antoinette och China Glaze Nova

Egentligen var det tänkt att bli en jellymackegradient med nästa nuderosa L’Oreal Marie Antoinette och silverglittriga China Glaze Nova (+ en full accentnagel med bara China Glaze Nova) men antingen är Marie Antoinette snarare ett crelly än ett jelly eller också beror det på att lacket tjocknat under sommaren för det var alldeles för täckande så det fick bli en vanligt glittergradient i stället. Kanske lite kladdigare och inte lika perfekt som jag tänkt mig men China Glaze Nova är ett av dom lacket som lidit svårt av årets sommarvärmen och jag hade inte Seche Restore nog att tunna ut det så mycket som jag hade velat. Nova är ju ett lack som blir väldigt snyggt i gradients men det är ÄNNU mera fantastiskt på hela naglarna. Det är det absolut mest discobollblinga lack jag vet. Det glittrar nått alldeles otroligt mycket och är dessutom holografiskt.

Förövrigt har jag skrapat upp lite Essie Nourish Me ur botten av flaskan här och lacken chippar helt klart mindre då (för er som följer mina underlacksbekymmer)

1 lager Essie Nourish Me (sista dropparna)
2 lager L’Oreal Marie Antoinette
China Glaze Nova (3 lager på ringfingret)
3-4 lager Seche Vite

Det här inlägget postades i China Glaze, Essie, L'Oreal, Nagellack, Nagelvård, Nailart och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

16 kommentarer till NailArt Sunday: Rosa och Silver

 1. Camilla skriver:

  Ohh, det var glittrigt! Tjusigt!

 2. Lela skriver:

  Oj så det gnistrar och blingar:)

 3. Åhh såå glittrigt och vackert! Jag ääälskar ju glitter….;-)

  • Annefia skriver:

   Jag misstänker att du skulle älska China Glaze Nova (om du inte redan har det förstås) Det finns ju andra lack som innehåller fler färger men jag har inte sett nått annat som är så här blingigt och glittrigt. Det är lite som om man krossat en discoboll och hällt ner i flaskan.

 4. Emma P skriver:

  Så fantastiskt och kanonblingigt!

 5. Alexandra skriver:

  Väldigt snyggt. Det silvriga lacket är verkligen fint!