Fortfarande helt förstummad över dagens paketskörd!

Alltså, vika fantastiskt underbara människor jag lärt känna genom lackhobbyn!!!

Som ni kanske minns har jag ju drabbats av lite olika underlacksproblem den senaste tiden, typ att Essie slutade tillverka mitt favoritunderlack, att det jag köpte i stället förstörde mina naglar och att jag dessutom inte har råd att köpa nått nytt underlack dom närmaste månaderna. När jag skrev om det erbjöd sig Sminkan och Johanna att skicka några underlack som jag kunde testa…

Paket från Sminkan!

Alltså, dom är inte kloka dom här tjejerna! Inte på den minsta lilla fläck! Det här är vad Sminkan kallar ”några underlack och nått extra medskickat lack”!!!!

Mera paket från Sminkan!

Och så var det visst ”några strasstenar med”…. TVÅ paket krävdes det för att få plats med allt! Och visst, jag känner ju Sminkan och vet att hon är otroligt generös och jag visste att det skulle komma två paket men att det skulle vara så här mycket hade jag inte förväntat mig.

Paket från Johanna!

Och så Johanna då som skulle skicka ett underlack, jag repeterar ETT underlack! Ser det här ut som ”ett underlack” i era ögon????? Inte riktigt klok nånstans hon heller med andra ord… fast underbar. Majoriteten av lacken är dessutom plockade från min önskelista.

Alltså, jag har lyckats med att både skaka och svamla och blir alldeles exalterad, rörd och tårögd när jag öppnat dagens paketskörd. Ni är bara helt fantastiska!!! Jag tror inte ni förstår HUR mycket det här betyder för mig.

Vill ni förövrigt se närbilder på alla lack och nailartgrejer (nästan 60 lack om man räknar in underlack, överlack och Seche Retsore etc) eller föredrar ni att bara se dom när jag visar upp dom på fingrarna så småningom (det kan ju ta ett tag dock)? Det finns några riktiga guldkorn med! :o)

Det här inlägget postades i Nagellack, Övrigt lackprat och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

14 kommentarer till Fortfarande helt förstummad över dagens paketskörd!

 1. Emma P skriver:

  Åh wow, vilka supertoppenpaket! Ser fantastiskt ut, de är verkligen raringar!

 2. WOW!!! Helt galet mycket lack och grejer, såååå otroligt sött och gulligt av dem. :-) ♥ Det är kärlek det. :-)

  • Annefia skriver:

   Visst är det galet mycket? Och det värmer verkligen jättemycket i hjärtat, i synnerhet en dag som i dag när jag är… uhm… hälsomässigt begränsad.

 3. Sminkan skriver:

  Jag hoppas du kommer hitta saker du kan använda. Kul att du blev glad!

  • Annefia skriver:

   Oh ja, det finns så mycket jag kan använda och så mycket saker jag bara gått och drömt om. Jag har tröstat mig lite med att klappa på mina nya fina lack dom här senaste dagrna när jag varit lite dålig så dom sprider verkligen glädje.

   Nu skulle jag bara ha lite mera tid och ork och lite flera händer också. LOL

 4. Sanna skriver:

  Härligt med så generösa goa vänner! <3

  Kram
  Sanna

 5. Else skriver:

  Vad glad jag blir av din glädje! Och över hur snälla och givmilda tjejerna är natuligtvis, det värmer:) Jag hade tyckt det hade varit roligt med ett ‘the haul of kindness’ inlägg så jag kan se dina nya och fina godbitar ordentligt, det ser ut att finnas många roliga saker i korgarna

  • Annefia skriver:

   Det finns verkligen MASSOR av roliga saker så jag ska se om jag kan fota och visa allitihop. Jag vill ju gärna dokumentera dom för egen del också men det är mycket att fota och hälsan är lite skakig så det kan ta ett tag.

 6. Amy skriver:

  Wow!!! Vilka generösa tjejer!!! Jag förstår att du blev både rörd och glad, vem hade inte varit det?!? ;)