United in Green/ Grön Onsdag: Smitten I Feel… Wicked

United in Green Den här veckan har Karin med bloggen Vacker & Underbar dragit gång United in Green för att uppmärksamma depressioner eftersom Oktober även är Depression Awareness Month i USA och depression och andra psykiska problem är sjukdomar som är i minst lika stort behov av uppmärksamhet som fysiska sjukdomar. Det är dessutom nått som ligger mig extra varmt om hjärtat efter som jag har nära vänner som lider av depression eller andra psykiska sjukdomar.

Smitten I Feel... Wicked

Om jag hade hunnit förbereda mig mer hade jag velat vara med fler dagar den här veckan men i dagsläget har jag inte riktigt orken att lacka-fota-blogga samma dag och jag har inte hunnit förbered med arkivbilder så det är svårt att hinna med. Dock hittade jag arkivbilder på Smitten I Feel… Wicked från i somras och det är ju både ett vackert och (mestadels) grönt lack (grön jellybas, + grönt och blått glitter).

Smitten I Feel... Wicked

Som en del av er kanske minns var jag lite missnöjd med formulan på det här lacket första gången jag testade det men den här gången hade jag mera utrymme i flaskan så att jag kunde tunna ut det med rejäla mängder Seche Restore och det hela fungerade jättebra för den här gången blev inte lacket det minsta knölig eller klumpig. Såååå nöjd!

I Feel… Wicked är verkligen ett fantastiskt, vackert superglittrande gnistrande lack. Dock gnistrar det ju oändligt mycket mera (och i flera färger) än jag lyckats fånga på dom här bilderna. Ni får helt enkelt föreställa er!

Smitten I Feel... Wicked

Det är också ett lack som påminner mig om glas… kan inte alls förstå varför. LOL

Och OJ vad jag saknar mina långa naglar när jag ser dom här bilderna! Dock har jag ett annat blått & grönt-gnistrande lack på kortisarna nu som ni får ni se längre fram.

1 lager Essie Nourish Me
3 lager Smitten I Feel… Wicked
3 lager Seche Vite


Det här inlägget postades i Nagellack, Smitten och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

14 kommentarer till United in Green/ Grön Onsdag: Smitten I Feel… Wicked

 1. Emma P skriver:

  Det ser underbart ut! Och vad skönt att du fick ordning på formulan:)

 2. Sandra skriver:

  Tror du menar att Karin dragit igång United In Green :)
  Men alltså, lacket! Det ser helt underbart ut.

 3. Camilla skriver:

  Otroligt tjusigt! Och naglarna, med dina omsorger blir det nog fart på dem igen!

 4. Gelic' nail art skriver:

  Fina bilder på ett fint lack! :D

 5. Sminkan skriver:

  Vad skönt att du fick till det med lacket som du ju hade längtat så efter. Och jättefina bilder!

  • Annefia skriver:

   Tack! Och jo, det är ju verkligen ett av mina drömlack så det var jättetråkigt när det inte fungerade men desto roligare nu när det blev bra.