Det strålar en stjärna…

I bottenvåningen på huset där jag bor finns lite olika lokaler, en av det mera störande sorten (enough said) och en där pensionärer brukar samlas och lyssna på artister eller sjunga allsång.

Just nu sjungs det om strålande stjärnor för fulla muggar. Riktigt vackert, mysigt och stämningsskapande faktiskt men kanske lite i tidigaste laget? Fast å andra sidan sjöng dom ju ”jag tror, jag tror på sommaren” lagom till jul förra året så…

I och för sig är jag tacksam för allt som inte är ”Blue Hawaii” och ”Min gitarr” vilket är favoritsångerna = kan sjungas flera gånger samma kväll. ”Dess spröda ton är ej bisarr, men det finns glädje i min gitarr” *ryyyyyys* Nej tacka vet jag julsånger!

Det här inlägget postades i Allt möjligt, Prat. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Det strålar en stjärna…

  1. Emma P skriver:

    Hahaha:) det är mindre än två månader kvar till jul och julgrejerna är ju redan uppe i många affärer, klart de får julstämning då! Eller så är de rädda att inte hinna få julstämning så de måste jobba på det i god tid…

    • Annefia skriver:

      Jo, det kändes ju lite som om dom övade på nått, sången eller julstämningen (dom sjöng samma sång flera gånger) Det enda jag oroar mig för med det här är ju att dom ska börja tröttna på julstämningen och börja sjunga sommarsånger på julfesten som dom gjorde förra året. LOL Det var lite av en stämningsdödare mitt i julstöket.