Blommor OCH nagellack (Milani Hi-Tech)

Ni kanske minns att ni var tvungna att nöja er med enbart orkidébilder i fredags? Jag HADE faktiskt fotat nagellack samtidigt, Milani Hi-Tech, som jag hade tänkt lägga upp samma dag för att kunna vara med på både Holofredag och United in Green, men så brast orken för det tyvärr. Ingen större skada skedd dock för bilderna finns ju kvar och nu kan jag vara med på Grön Onsdag i stället.

Milani Hi-Tech

Milani Hi-Tech är ett av lacken jag fick från Sminkan nyligen och jag blev jätteglad när jag såg det eftersom jag blev så förtjust i Cyberspace ur samma kollektion i somras. Båda lacken är glittriga holos även om holoeffekten inte är av den starkare sorten. Jag upplevde Cyberspace som några strån vassare men det kan nog bero på att utöver några glimtar av morgonsol när jag skyndade mig att fota Hi-Tech så var det mulet tråkväder resten av tiden. Men tack och lov gör ju glittrandet dom här lacken snygga även när solen lyser med sin frånvaro.

Milani Hi-Tech

Hi-Tech är allt igenom ett väldigt vackert och trevligt lack. Jag gillar färgen (det matchar MYCKET i mitt hem), glittrandet, holoeffekten (även om den är svag) och formulan och penseln passar mig perfekt. Det är liksom ett sånt här lack som är hur lätt som helst att måla med och som inte kräver den allra minsta städning efteråt. Eftersom jag är så förtjust i både Hi-tech och Cyberspace blir jag bara mer och mer nyfiken på dom andra lacken i kollektionen också. Nån av er som har nån erfarenhet av dom?

Milani Hi-Tech

Milani Hi-Tech

1 lager Illamasqua Nail Base Coat
3 lager Milani Hi-Tech
2 lager Seche Vite

Det här inlägget postades i Milani, Nagellack och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

7 kommentarer till Blommor OCH nagellack (Milani Hi-Tech)

  1. Jag har testat två av dem, kolla Milani bland mina etiketter. Tycker de är sådär. Men detta var vackert!

  2. Pingback: Vacker & Underbar

  3. Emma P skriver:

    Ser fint ut! Hon hade verkligen lagt mycket bra i den lådan:)

  4. Sminkan skriver:

    jag hade två av det här lacket och jag måste säga att jag gillar Milanis holo. De är grova men fina.

    • Annefia skriver:

      Jag älskar mina båda Milani holos! Jag har kommit fram till att jag gillar holos som är snygga i sig själv också, även när man inte ser regnbågarna.