Milani Cyberspace

Milani Cyberspace är ett av lacken jag fick från Anne tidigare i somras och oj så vackert det är! Jag har faktiskt burit det två gånger redan, både före och under fiskesemestern. Dom här bilderna är dock tagna för semesterresan så inga abborrar i bakgrunden, jag lovar.

Milani Cyberspace

Cyberspace är ett ljusblått, glittrande hololack. Kanske inte världen allra starkaste och tydligaste regnbågar men som vanligt, väldans mycket mera holo än vad kameran lyckades fånga och väldans, väldans vackert. Glittret gör dessutom att Cyberspace även är snyggt och blingigt även i skuggan. Det här kan möjligtvis vara mitt allra bästa hololack. ♥

Milani Cyberspace

Vad jag kan minnas så var forumulan trevlig och lätthanterlig, tre lager är ju närmast standard, jag minns dock inte om det var nödvändigt eller inte för att få full täckning men jag var smart nog att skriva upp antalet lager redan när jag lackade i alla fall. Det har jag tyvärr slarvat med senare under sommaren. Fy mig!

Milani Cyberspace

I övrigt ägnar jag just nu dagarna väldigt mycket åt en annan dator än min egen eftersom jag håller på att installerar och konfigurerar mammas nya laptop. Ibland kan det bli lite svårt att hinna med bloggandet då, i synnerhet eftersom jag ska hinna med lite nailart och pysselträff i morgon också. Nailart i form av kretskort kanske ska tilläggas vilket ju kan matcha allt mitt ”datande” men jag vet inte riktigt vad pysselgästerna ska tro. LOL

Milani Cyberspace

1 lager Essie Nourish Me
3 lager Milani Cyberspace
1 lager Seche Vite

Det här inlägget postades i Milani, Nagellack och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

13 kommentarer till Milani Cyberspace

 1. Sminkan skriver:

  Det är ett fint lack, jag gillar det också. Det är en trevlig liten kollektion i sin helhet faktiskt.

 2. Det här var ju jättesnyggt!! Snygg basfärg och härlig holoeffekt!! Förstår verkligen att du gillar det!

  • Annefia skriver:

   Det är ju väldigt lätt att älska. Jag tycker är ett stort plus med holon som är snygga även när dom inte flashar själva holot och Cyberspace hör defintivt dit.

 3. Lene skriver:

  Jeg synes den ser meget fin ud. Absolut på min top 10 liste. LOL

 4. Lela skriver:

  Många som plockat fram sina Milani ur lådorna igen, kul att de florerar igen:)

 5. Helena skriver:

  Ett mycket fint lack. Milani är precis som L.A Girl lite underskattade tycker jag.

  • Annefia skriver:

   Jag håller med. De blir ju lite av en ond cirkle, om ett lack visas lite i bloggarna är det ingen som blir inspirerad att köpa det och då visas det ännu mindre i bloggarna.

 6. Fröken Nilsson skriver:

  Superfint!
  Tråkigt nog har jag inte ett enda….än ;)

 7. Pingback: Blommor OCH nagellack (Milani Hi-Tech) | Fialand – Pyssel, Prat & Nagellack