Darling Diva Polish Seriously Serious

Darling Diva Seriously Serious är ett av mina önskelack som låg nedstoppat i paketet från snälla Johanna och det här lacket är seriously stunning och seriously gorgeous och seriously alldeles väldigt fantastiskt. Alltså, ni skulle se det i verkligheten!!! ♥ Min kamera är tyvärr seriously inte särskilt kapabel att fånga allt glittrandet och gnistrandet på bild.

Darling Diva Seriously Serious

Seriously Serious är alldeles fullproppat med mikroglitter i blått, lila och grönt och när alla dom där glitterkornen träffas av solen sker det mirakel, men lacket är i ärlighetens namn seriously vackert även i mulet väder och lampljus. Älskar! ♥ Jag kan rekommendera att ni tar en titt på Sminkans filmklipp här för att få ett litet hum om hur mycket det gnistrar.

Darling Diva Seriously Serious

Seriously Serious är ett väldigt treligt lack på andra sätt och vis också. Det var smidigt och snällt att lacka med, inte det minsta kladd trots att det är glitter, och det täckte perfekt på tre lager. Som alla glitterlack kräver det ju en del överlack men eftersom min hjärna fungera seriously mycket sämre än vanligt så här års så minns jag inte riktigt hur många, fler än ett i alla fall men troligtvis färre än fyra. Jag minns det inte som särskilt överlacksslukande för att var ett glitterlack (som alla som läst gårdagens blogginlägg kan lista ut så är det här arkivbilder från slutet av Oktober)

Darling Diva Seriously Serious

Färgåtergivningen känns nog allra bäst på den här bilden.

1 lager Illamasqua Nail Base Coat
3 lager Darling Diva Polish Seriously Serious
2 – 4 lager Seche Vite

Det här inlägget postades i Darling Diva Polish, Nagellack och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

10 kommentarer till Darling Diva Polish Seriously Serious

  1. Sminkan skriver:

    Det är ett suveränt lack och jag älskar det också!

  2. Helena skriver:

    Det här är ju helt underbart! Borde nog ta och plocka fram min flaska igen.

  3. Camilla skriver:

    Seriously supertjusigt!

  4. Emma P skriver:

    Det ser toppensnyggt ut!