Tråååååååk!

Lagom till lillfingernageln börjat se lite mer okej ut så rök nästa nagel. :o( Och naturligtvis på visningshanden, vad annars? Suck! Den här gången kan jag dock inte skylla på underlacksförsvagade naglar utan det beror helt och hållet på allt för flitigt användande av häftpistol, tång och hammare.

Hejdå långfingernageln!

Alldeles väldans deppigt och tråkigt förstås (i synnerhet som det var vänsterhanden och i synnerhet som jag inte har nått nagellim så jag kunde inte laga nageln) men samtidigt måste jag ju kunna ANVÄNDA min händer också. Jag vägrar sitta som en nippertippa och vänta på att kortnaglade människor ska fixa allting åt mig! Dessutom sparade jag 100kr på det hela och det är mycket pengar i min värld så det är ju i alla fall en viss tröst. Men ja, lite tänker jag ju deppa för det…

Lacket på naglarna är förövrigt Nfu Oh 61 och jag hann fota det innan nageln rök men jag har 87 bilder att gå igenom (dom flesta med betydligt bättre fokus och en del t.o.m med vissa spår av solsken) så det dröjer ett tag innan ni får se det här i bloggen.

Och hur i helskotta utallas Nfu Oh??? Nån som vet?

Det här inlägget postades i Nagellack, Nagelvårdsresan, Nfu Oh, Övrigt lackprat och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

14 kommentarer till Tråååååååk!

 1. Vad trist med avbrott! Men lacket var grymt snyggt! :D

  • Annefia skriver:

   Tack för sympatin.

   Det är nästan snyggare suddigt. LOL När det är skarpt framhäver det alla räfflor och skador på naglarna. Men det är läckert i solsken, det lilla jag nu lyckades skrapa ihop igår.

 2. Emma P skriver:

  Gah, jag får ont av att se din bild!:’( verkligen inte kul att bryta en nagel sådär. Måste fila ner mina lite i helgen känner jag. Lacket är för övrigt ursnyggt, Nfu Oh gör grymma hololack!

  • Annefia skriver:

   Tack och lov gjorde det bara ont i själen i alla fall. Jag har så pass korta nagelbäddar att det är en bit friväxande nagel kvar.

   Det här lacket är nog bara halvgrymt misstänker jag. Det finns visst tre versioner av det och jag tror inte det här är den med mest holo men det var lite svårt att avgöra under gårdagens korta solglimtar.

 3. Såååå tråkigt när de går av. Men dina naglar växer väl ganska fort nu så trösten är väl ändå att den kommer växa ut snart. Men jag förstår dig.

  • Annefia skriver:

   Tack och lov så var det ju en av dom snabbväxande naglarna i alla fall (även om dom ju växer långsammare så här års). Jag filade ju ner ringfingret till matchande längd också men den otroligt långsamma pekfingernageln fick vara kvar (förmodligen går den av av sig själv om nån vecka eller så bara för att jävlas med mig. LOL)

 4. Helena skriver:

  Ouch!! Man blir så himla ledsen när sånt här händer :(

  • Annefia skriver:

   Verkligen! Jag som var så tacksam att naglarna äntligen började se lite mer okej ut efter lillfingernageln rök. Suck!

   Min dröm om lååånga fina naglar efter ett års nagelresa är ju helt körd nu för det är bara två månader kvar.

 5. Sminkan skriver:

  Det är ett av de inte så holo, tyvärr. Men jag tänkte att du skulle gilla flaskan och känslan av att alla fall äga ett Nfu Oh. Himla trist med nageln. Det är inte roligt när de bryts. Själv hackade jag helt onödigt min långfingernagel med en kniv. Det är ett streck i den men det fick inte genom hela nageln. Får hålla den intrimmad ändå för högerhanden har inte hämtat sig än och alltför ojämna naglar vill jag inte ha även om det känns trist att kapa in dem.

  • Annefia skriver:

   Då hade vi båda rätt i våra misstankar, jag i att det nte var en av superholoversionen och du i att jag skulle gilla att ha det väldigt mycket ändå.

   Att hacka i nageln med kniv låter väldans onödigt det måste jag hålla med om! Tur att den höll! Och tur att det inte var fingret du hackade i!

   Mina naglar är ganska jämnlånga all over just nu, högerhanden har ju alltid släpat efter och där tappade jag ju en massa småflisor av varje nagel pga underlacket. Men dom naglarna är ändå lite (nån mm), jämnare och snyggare än vänsterhandens naglar just nu. Det mest chockerande i sammnahnget är dock att min hopplösa, korta, långsamväxande vänstra pekfingernagel nu är den längsta nageln. Det hade jag nog ALDRIG trott skulle hända, NÅNSIN!

 6. Pingback: Nagelvårdsresan: November (10 månader) | Fialand – Pyssel, Prat & Nagellack

 7. Pingback: Holofredag: Nfu Oh 61 | Fialand – Pyssel, Prat & Nagellack