Sally Hansen Ruby Diamond

Dags för ännu ett av lacken ur mina paket från Sminkan, vackra Ruby Diamond från Sally Hansen. Inte för att det är så värst rubinfärgat då, det är ju inte rött utan rosa. Däremot är det holografisk och har nån sorts inre glöd som jag gillar. Tjusigt, tjusigt med andra ord! ♥

Sally Hansen Ruby Diamond

Sally Hansen Ruby Diamond

Sally Hansen Ruby Diamond

1 lager OPI Natural Nail Strengthener
3 lager Sally Hansen Ruby Diamond
1 lager Seche Vite

Det här inlägget postades i Nagellack, Sally Hansen och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

10 kommentarer till Sally Hansen Ruby Diamond

 1. Sannas Naglar skriver:

  Det här gillar jag, väldans tjusigt!

 2. Sminkan skriver:

  Jättefint! Och hur trivs du med NNS?

  • Annefia skriver:

   Det är ju en perfekt Annefia-färg! ♥

   Tyvärr funkar inte NNS för mig. :o( Som jag misstänkte överhärdar det mina naglar och gör dom skörare i stället för starkare och det även trots att jag var försiktig och inte använde varje gång (dom här bilderna är från början av månaden). Men dom har ju inte blivit uttorkade eller skadade i övrigt som dom blev av Essies underlack utan bara så hårda/spröda att det lossnar flisor när jag kliar mig.

 3. Emma P skriver:

  Jag har ju också detta och tycker att det är riktigt riktigt fint! Synd med NNS men sånt är väl livet helt enkelt…

  • Annefia skriver:

   Visst är det vackert! ♥

   Jo, det är ju bara så det är. Är det nått jag lärt mig det här året så är det ju att naglar är olika och det som funkar på en typ av naglar inte funkar på en annan typ. Och mina naglar är typ lika högsensitiva som jag. LOL Jag är dock jättetacksam på Sminkan för att jag fick testa NNS och slapp köpa på mig en hela flaska i onödan.