Sista november!

Weeeee!!! Nu är den här eländiga, mörka, blöta, vedervärdiga månaden snart över! Bara några timmar kvar av eländet och då tröstar jag mig med att tända stjärnor och ljusstakar och drömma om glögg, risgrynsgröt, lussekatter, pepparkakor och levande ljus och det är bara vad jag ska unna mig i morgon. Sen har jag hela December på mig att njuta av julförberedelser och se fram emot att det snart, snart vänder och blir ljusare igen. Nu hoppas vi bara på en solig och snöig vinter också! Mera ljus till världen!

Det här inlägget postades i Allt möjligt, Prat och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Sista november!

 1. Sminkan skriver:

  November som är min favoritmånad… Men det är härligt att få julpynta med ljusstakar. Fast det gjorde jag i och för sig för flera veckor sedan… ;D

  • Annefia skriver:

   Du TYCKER OM november???? På RIKTIGT???? Och det trots att du haft samma väder som jag haft? Och favoritmånad????

   Det närmaste jag kommit nån som gillat november tidigare har varit en väninna som tycker att januari är värre än november. LOL (Min australiensiska kompis inte inräknad för hon avskydde november dom åren hon bodde på Irland)

   Om vi säger så här, jag tycker bättre om orange än om november och jag avskydde månaden redan på den tiden jag var frisk (numera är det ju som att hälsomässigt krascha in i en bergvägg den här tiden på året så nu är ju min avsky befogad dock). Men alltså, jag gillar dig ändå, fast du är lite konstig! :o)